18 Senarai Harga Hotel di Shah Alam Selangor Yang Ada Kolam Renang Berdekatan iCity UiTM Seksyen 7 9 13 17 19

Shah Alam ialah ibu negeri Selangor, Malaysia. Terdapat beberapa tempat menarik di Shah Alam, seperti taman, taman air, pusat membeli-belah, muzium, dan lain-lain. Bagi mereka yang ingin untuk melawat dan tinggal, lihat ulasan pertama hotel di Shah Alam yang berikut:

1. Hotel de Art Seksyen 7

Hotel de Art Seksyen 7 Shah Alam terletak di No 3, Jalan Kristal AS7 / AS, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5518-0975. Hotel 2 tingkat ini mempunyai 58 bilik tetamu.

Terdapat kemudahan restoran, penyimpanan bagasi dan tv awam yang boleh digunakan oleh tetamu.

Pilihan tempat bilik tersedia iaitu:

a. Bilik berkembar
bilik Twin mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 2 katil bujang. Satu bilik boleh mengandungi dua orang dewasa pada harga RM 118 untuk satu malam, atau harga penjimatan RM 107 setiap malam.

b. bilik Seni Ratu, tanpa tingkap
Jenis ini juga mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen. Satu bilik boleh mengandungi dua orang dewasa pada harga RM 118 untuk satu malam, atau harga penjimatan RM 107 setiap malam.

c. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai keluasan 22 meter persegi dengan 2 katil bujang. Satu bilik boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 136 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 122 semalam.

d. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 22 meter persegi dengan 1 katil queen. Satu bilik boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 136 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 122 semalam.

e. Art Bilik Queen Pemandangan Sebahagian Tasik
Bilik-bilik jenis ini mempunyai keluasan 28 meter persegi untuk menyediakan satu katil bersaiz queen. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 153 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 137 setiap malam.

f. Bilik Seni Twin Pemandangan Sebahagian Tasik
Bilik-bilik jenis ini mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan 2 katil bujang menyediakan. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 153 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 137 setiap malam.

g. Triple deluxe bilik
Tiga bilik deluxe mempunyai keluasan 30 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 161 setiap malam atau RM 178 setiap malam.

h. Art Keluarga Bilik Mewah
Art Keluarga Bilik Deluxe mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 213 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 191 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol hadiah, hiasan bilik yang berbeza, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, kipas siling, pengering rambut, seterika, telefon, katil lipat (surcaj), tv satelit, dan wifi percuma.

2. Pegasus

Pegasus Hotel Shah Alam terletak di Jalan Pahat L 15 / L Datran Automobiles, Shah Alam, Selangor, 40200, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5036-8888. Hotel dengan hotel 13 tingkat ini mempunyai 198 bilik.

Antara kemudahan yang disediakan ialah restoran, kafe, kemudahan gimnasium, sauna, penyimpanan bagasi dan meja depan 24 jam.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 15 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik yang boleh memaparkan pemandangan bandar mampu membawa dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 140 setiap malam atau menyimpan harga RM 126 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik yang boleh memaparkan pemandangan bandar mampu membawa dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 168 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 151 semalam.

c. Suite Eksekutif
Suite Eksekutif menyediakan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan bandar mempunyai susun atur ruang tamu yang berasingan. Satu bilik boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 366 setiap malam atau RM 329 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan minuman, pancuran mandi, peti ais, meja, TV kabel, dan wifi percuma.

3. Shah Alam Business Hotel

Shah Alam Business Hotel terletak di No. 40 & 42, Jalan 22/1, Seksyen 22, Batu Tiga, Shah Alam, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 6017-649-5390. Hotel dengan 23 bilik tetamu yang dibina pada tahun 2015 dan menyediakan meja depan 24 jam.

Pemilihan jenis bilik iaitu:

a. standard
bilik standard mempunyai keluasan 13 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 47 setiap malam atau menyimpan 42 setiap harga yang berpatutan.

b. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 13 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 56 untuk satu malam atau menyimpan 50 setiap harga yang berpatutan.

c. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 64 setiap malam atau menyimpan 58 setiap harga yang berpatutan.

d. Bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai keluasan 17 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 73 untuk satu malam atau menyimpan 66 satu harga yang berpatutan.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi, kemudahan minuman, mandi, TV kabel, dan wifi percuma.

4. The Saujana Hotel Kuala Lumpur

The Saujana Hotel Kuala Lumpur terletak di Jalan Lapangan Terbang SAAS, Shah Alam, Selangor, 40150, Malaysia dengan nombor telefon + 603-7843-1234. Hotel dengan tiga tingkat mempunyai 250 bilik tetamu.

Kemudahan yang disediakan adalah lengkap cukup, seperti sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kemudahan gim, gelanggang tenis, spa, gelanggang skuasy, padang golf berdekatan, sebuah kelab malam, sauna, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, pelancongan / tiket, perkhidmatan kereta, dobi, perkhidmatan perkahwinan dan lain-lain.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 33 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 405 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan kolam renang boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 455 semalam.

c. Executive room
bilik eksekutif mempunyai keluasan 37 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik mempunyai pemandangan tasik boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 505 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, premum kemudahan membuat minuman selamat, saluran tv, pancuran mandi / tab mandi, meja, bar mini, akhbar, tv kabel dan wifi percuma.

5. Concorde

Concorde Hotel Shah Alam terletak di 3, Jalan Tengku Ampuan Zebedah C9 / C, Shah Alam, Selangor, 40100, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5512-2200. Hotel dengan hotel 16 tingkat ini mempunyai 381 bilik.

Kemudahan yang terdapat agak lengkap, merangkumi restoran, lounge, kolam renang bar / kafe luar, kolam kanak-kanak, kelab kesihatan, spa, sauna, kelas kecergasan, taman permainan kanak-kanak, kelas yoga, padang golf berhampiran, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, perkhidmatan kereta, dobi, perkhidmatan perkahwinan dan kemudahan orang kurang upaya.

Pilihan tempat bilik tersedia iaitu:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 27 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 313 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 27 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 325 semalam.

c. Executive Deluxe
Executive Deluxe mempunyai keluasan 27 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 369 semalam.

d. bilik Premier
Bilik Premier mempunyai keluasan 29 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 425 setiap malam.

e. Executive Room (Premier)
Bilik eksekutif mempunyai kawasan seluas 35 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 446 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi, selamat, saluran tv kemudahan minuman premium, pancuran bilik mandi / tab mandi, internet kabel, bar mini, akhbar, katil lipat (surcaj), TV kabel, dan wifi percuma.

6. The Club Saujana Resort

The Club Saujana Resort terletak di Jalan Lapangan Terbang Saas, Shah Alam, Selangor, 40150, Malaysia dengan nombor telefon + 603-7806-7000. Hotel dengan hotel 4 tingkat ini mempunyai 105 bilik.

Kemudahan yang disediakan adalah sangat lengkap, termasuk restoran, bar / ruang istirahat, majlis makan percuma, kolam luar, kelab kesihatan, padang golf, gelanggang tenis, spa, kelab malam, bilik wap, sauna, pusat perniagaan, bilik mesyuarat , bilik persidangan, kereta perkhidmatan, dobi, perkhidmatan perkahwinan, bilik merokok khas, lif dan kemudahan orang kurang upaya.

pilihan termasuk:

a. bilik Club
Bilik kelab mempunyai keluasan 43 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan RM 717 semalam.

b. Bilik Standard, 1 double, patio
bilik standard mempunyai keluasan 52 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Terdapat juga teres untuk kemudahan rekreasi. harga yang ditawarkan RM 831 semalam.

c. Executive room
bilik eksekutif mempunyai keluasan 78 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 1,048 semalam.

d. bilik premium
Bilik Premium mempunyai keluasan 88 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 1,265 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, bidet, peti deposit keselamatan, kemudahan minuman tv saluran premium, bar mini, meja, pemain DVD, surat khabar, katil tambahan percuma, katil bayi, dan wifi percuma.

7. Best View

Best View Hotel Shah Alam terletak di 16, Ground, 1st & 2nd floor, Jalan Plumbum P7 / P, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5513-6055. Terdapat seramai 23 bilik tetamu yang terletak di hotel.

Pilihan tempat bilik tersedia di Superior. Bilik Superior menyediakan satu katil bersaiz queen dan boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Kemudahan termasuk penyaman udara, bilik mandi peribadi (shower), pengering rambut, lcd tv, dan wifi percuma. Harga yang ditawarkan ialah RM 111 setiap malam atau menyimpan harga RM 89 semalam.

8. Intekma Resort & Convention Center

Intekma Resort & Convention Center terletak di Persiaran Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5522-5000. Terdapat 162 bilik tamu yang terkandung di tempat peranginan.

Antara kemudahan yang disediakan ialah, kafe, kolam restoran luaran, kolam kanak-kanak, gelanggang tenis, pusat perniagaan, bilik, laudnry, perkhidmatan perkahwinan, taman, teres dan kemudahan orang kurang upaya mesyuarat.

Pilihan tempat bilik tersedia iaitu:

a. Pilih kasih
Bilik Double Standard menawarkan 2 katil single dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 146 dan RM 172 untuk satu malam.

b. bilik Deluxe
Deluxe room menyediakan 2 katil single dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 172 dan RM 197 untuk satu malam.

c. bilik Premier
bilik Premier menyediakan dua katil single dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 189 dan RM 214 untuk satu malam.

d. Bilik Premier (Deluxe)
Premier Room (Deluxe) menyediakan 2 katil single dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 206 dan RM 214 untuk satu malam.

e. Suite Junior
Suite Junior menyediakan 1 katil bersaiz queen dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 249 dan RM 274 untuk satu malam.

f. Bilik Executive Premier
bilik Eksekutif Premier menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single dan balkoni peribadi. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 262 dan RM 300 setiap malam.

Kemudahan dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, balkoni, kemudahan membuat minuman selamat, pancuran mandi, meja, bar mini, peti keselamatan, telefon, televisyen, dan wifi percuma.

9. Best Western iCity

Best Western i-City Shah Alam terletak di A-GF-01, No. 6 Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5521-9000. Hotel dengan hotel 18 tingkat ini mempunyai 214 bilik.

Kemudahan yang lengkap disediakan untuk tetamu, seperti sarapan penuh, restoran, kafe, taman permainan kanak-kanak, padang golf berhampiran, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, dobi, penyimpanan bagasi, lif, ATM / bank, dan lain-lain.

Jenis-jenis bilik yang boleh dipilih ialah:

a. Bilik Superior, Non
Bilik Superior menawarkan 2 katil single yang boleh memegang dua orang dewasa. Bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Kemudahan lain termasuk di dalam bilik ialah wifi percuma, internet kabel, TV LCD, peti sejuk, bar mini, minum kemudahan membuat, pengering rambut, simpanan, pendingin hawa, sedangkan seterika. Harga yang ditawarkan adalah RM 223 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 200 setiap malam.

b. Bilik Superior, Larangan Merokok
Non Smoking Bilik Superior menawarkan 2 katil single yang boleh memegang dua orang dewasa. Bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Kemudahan lain termasuk di dalam bilik ialah wifi percuma, internet kabel, TV LCD, peti sejuk, bar mini, minum kemudahan membuat, pengering rambut, simpanan, pendingin hawa, sedangkan seterika. Harga yang ditawarkan adalah RM 223 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 200 setiap malam.

10. EV World

EV World Shah Alam I terletak di No 13 Jalan Keluli AL 7 / AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja, Shah Alam, Selangor, 40000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-3344-8928. 3 hotel cerita mempunyai 23 bilik tetamu. Tetamu hotel boleh menikmati sarapan percuma dan meja penyambut tetamu 24-jam.

Jenis-jenis bilik yang boleh dipilih ialah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai 1 katil double yang boleh memuatkan dua orang dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, kabel tv, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan adalah RM 76 semalam.

b. bilik Deluxe
Deluxe room menyediakan 1 katil kelamin yang boleh memegang dua orang dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, kabel tv, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan adalah RM 81 semalam.

c. Bilik keluarga
Bilik keluarga menyediakan 1 katil kelamin dan 1 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. Kemudahan yang disediakan adalah sama dengan bilik-bilik lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 119 semalam.

11. De Palma

De Palma Hotel Shah Alam terletak di Jalan Nelayan 19/25, Seksyen 19, PO Box 7511, Persiaran Jubli Perak, Shah Alam, Selangor, 40 718, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5542-8080. Hotel dengan 103 bilik ia menawarkan kolam renang luar, bilik persidangan, lif, dan perkhidmatan perkahwinan.

jenis bilik untuk dipilih, antara lain:

a. bilik Superior
Bilik Superior menyediakan satu katil queen atau dua katil bujang. Satu bilik boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 151 semalam.

b. Superior Bilik deluxe
bilik deluxe Superior menyediakan satu katil queen atau dua katil bujang. Satu bilik boleh mengandungi 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan adalah RM 198 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk:, TV, kemudahan minuman membuat pancuran mandi, peti keselamatan, meja, telefon, penyaman udara dan lain-lain.

12. Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie

Holiday Inn Glenmarie Kuala Lumpur terletak di Jalan perniagaan 1 U1 / 8 Seksyen U1, Kuala Lumpur, Shah Alam, Selangor, 40 250, Malaysia dengan nombor telefon + 603-7802-5200 ini. Hotel dengan lima tingkat itu mempunyai 260 bilik.

Kemudahan yang disediakan adalah sangat lengkap, termasuk jagaan harian, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, gelanggang tenis tertutup, sauna, gelanggang tenis luar, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, kereta, dobi, surat khabar percuma, perkhidmatan perkahwinan, lif dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik untuk dipilih termasuk:

a. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil. Bilik-bilik menawarkan pemandangan golf boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 270 – RM 330 setiap malam.

b. Bilik 1 king
Bilik ini mempunyai keluasan 27 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 270 – RM 330 setiap malam.

c. Bilik 1 raja, padang golf
Bilik ini mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan padang golf boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 297 – RM 360 setiap malam.

d. 1 Bilik raja, balkoni
Bilik ini mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 338 – RM 405 semalam.

e. Executive room
Bilik ini berukuran seluas 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan padang golf dan taman boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 387 – RM 460 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, internet kabel, tab mandi atau pancuran, akhbar, telefon, katil lipat (surcaj), bilik bersambung, langsir cahaya ketat, tv satelit, dan wifi percuma.

13. D Bayou

D Bayou terletak di No. 46, Jalan Plumbum N7 / N, Shah Alam, Selangor, 40100, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5523-3789. Hotel ini menawarkan 14 bilik tetamu dan sarapan percuma untuk tetamu.

Kemudahan yang terletak di bilik-bilik termasuk penyaman udara, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, tv satelit, dan wifi percuma.

Terdapat 2 pilihan bilik, iaitu:

a. standard
bilik standard mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini mempunyai tiga orang dewasa pada harga RM 119 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 107.

b. Bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa pada harga RM 170 setiap malam atau menyimpan harga RM 153.

14. D’Metro

D’Metro Hotel terletak di No. 10, Jalan Nelayan D 19 / D, Seksyen 19, Shah Alam, Selangor, 40300, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5545-2693. Hotel 2 tingkat ini mempunyai 39 bilik tetamu. Meja depan 24 jam, penyimpanan bagasi dan peti besi adalah antara kemudahan yang disediakan.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. Bilik bujang
bilik Single mempunyai keluasan 9 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik ini boleh mengandungi 1 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 88 dan RM 95 semalam.

b. Bilik Twin (Tiada Tingkap)
bilik Twin mempunyai keluasan 11 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 100 dan RM 114 untuk satu malam.

c. Bilik Double (Tiada Tingkap)
kembar mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 100 dan RM 114 untuk satu malam.

d. Bilik berkembar
kembar mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik ini boleh mengandungi 1 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 110 dan RM 124 untuk satu malam.

e. Bilik berkembar
bilik Twin mempunyai keluasan 11 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 110 dan RM 124 untuk satu malam.

f. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 130 dan RM 144 untuk satu malam.

g. Bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil kelamin dan 1 katil bujang. Bilik ini mempunyai 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 170 dan RM 181 untuk satu malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan minuman, mandi, TV kabel, meja, dan wifi percuma.

15. Nexus Business Suite

Nexus Business Suite Hotel terletak di No. 2, Jalan Perimbun 27/11, Seksyen 27, Shah Alam, Selangor, 40400, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5103-2388. hotel 11 tingkat dengan 89 bilik tetamu menyediakan.

Sebahagian daripada kemudahan termasuk sarapan bufet, restoran, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, sewa komputer, dobi, surat khabar, tempat letak kereta, lif, dan pendiangan di lobi.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. Bilik Deluxe King
Bilik Deluxe King mempunyai keluasan 62 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Terdapat ruang makan berasingan dan tempat perapian. Harga yang ditawarkan ialah RM 144 – RM 259 semalam.

b. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai keluasan 62 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Terdapat ruang makan berasingan dan tempat perapian. Harga yang ditawarkan ialah RM 144 – RM 259 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 102 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Terdapat dua bilik tidur, ruang makan dan ruang tamu yang berasingan dan pendiangan. Harga yang ditawarkan ialah RM 258 – RM 481 semalam.

d. Executive Suite Keluarga
Executive Suite Keluarga mempunyai keluasan 92 meter persegi dengan 2 katil raja atau 1 katil raja dan 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. Terdapat dua bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan berasingan dan tempat perapian. Harga yang ditawarkan ialah RM 298 – RM 560 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, peti ais, meja, bar mini, besi, surat khabar, tv kabel dan wifi percuma.

16. Sunway Pyramid West

Sunway Pyramid Hotel West terletak di Bandar Sunway, Petaling Jaya, Selangor, 47500, Malaysia dengan nombor telefon + 603-7492-8000. Hotel dengan hotel 26 tingkat ini mempunyai 401 bilik.

Kemudahan-kemudahan termasuk sarapan percuma, restoran, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, pusat perniagaan dan peti deposit keselamatan.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Superior
Jenis ini mempunyai keluasan 29 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 315 – RM 420 setiap malam.

b. Bilik Superior dengan pemandangan taman
Jenis ini mempunyai keluasan 29 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik-bilik yang boleh menampung dua orang dewasa mempunyai pemandangan taman. Harga yang ditawarkan ialah RM 345 – RM 460 setiap malam.

c. Bilik Superior Eksekutif
Jenis ini mempunyai keluasan 32 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini mempunyai 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 368 – RM 689 semalam.

d. Superior Bilik Park Executive
Jenis ini mempunyai keluasan 32 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik yang boleh menampung dua orang dewasa mempunyai pemandangan taman. Harga yang ditawarkan ialah RM 390 – RM 719 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, saluran premium TV, kemudahan minuman, mandi, cerek elektrik, peti sejuk, meja, bar mini, besi, surat khabar, tv kabel dan wifi percuma.

17. Hotel de Art Seksyen 19

Hotel de Art Seksyen 19 terletak di No. 2, Shah Alam, Jalan Nelayan D 19 / D, Seksyen 19, Shah Alam, Selangor, 40300, Malaysia dengan nombor telefon + 603-5888-7090. hotel 2 tingkat ini mempunyai 33 bilik tetamu. Kemudahan termasuk dobi dan meja depan 24 jam.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. Art Twin (Tiada Tingkap)
Jenis ini mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 – RM 132 setiap malam.

b. Art Queen (Tiada Tingkap)
Jenis ini mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 – RM 132 setiap malam.

c. Art Twin Deluxe
Jenis ini mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 122 – RM 151 semalam.

d. Art Queen Deluxe
Jenis ini mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 – RM 132 setiap malam.

e. Art King Deluxe
Jenis ini mempunyai keluasan 30 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 137 – RM 170 setiap malam.

f. Art Keluarga
Jenis ini mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 5 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 176 – RM 217 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan minuman, bilik mandi pancuran, telefon, tv satelit, katil lipat (surcaj) dan wifi percuma.

18. OYO Rooms Hospital Salam

Salam Hospital OYO Rooms Shah Alam terletak di Plot No. 2, Jalan Nelayan D19-D, Behind Shell Petrol Bunk, Sec 19, Shah Alam, 40300, Malaysia dengan nombor telefon + 6010-401-1393.

Hotel dengan tiga tingkat mempunyai 33 bilik tetamu. Terdapat kaunter penyambut tetamu 24-jam kemudahan, lif dan tandas OKU.

Jenis-jenis bilik tersedia iaitu Standard Double atau Twin. Bilik jenis ini mempunyai satu katil queen atau dua katil bujang. Kemudahan yang terletak di bilik-bilik mempunyai penyaman udara, pancuran mandi, TV kabel, dan wifi percuma.

Satu bilik boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 115 setiap malam atau menyimpan harga RM 81 semalam.

Tags : Hotel di shah alam seksyen 7 13 19 9 17 yang ada kolam renang selangor berdekatan uitm murah de palm 15 icity bukit jelutong 20 kota kemuning glanmarie sekitar bajet kucing 3 bintang seri 4 senarai budget alami garden kerja kosong harga buffet ramadhan area art pusat komersial section rm50 de palm

Leave a reply "18 Senarai Harga Hotel di Shah Alam Selangor Yang Ada Kolam Renang Berdekatan iCity UiTM Seksyen 7 9 13 17 19"

Author: