16 Senarai Hotel di Putrajaya Presint 1 2 4 5 dan Cyberjaya Malaysia Sentral Trivago Agoda

Kini Putrajaya ialah pusat pentadbiran baru Malaysia. Terdapat beberapa taman, istana dan tarikan lain yang bernilai melawat. Bagi mereka yang ingin melawat Putrajaya, berikut adalah ulasan hotel 16 di Putrajaya, Malaysia:

1. The Everly

The Everly Putrajaya terletak di No. 1 Jalan Alamanda 2, Presint 1, Putrajaya, 62000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8892-2929. hotel 15 tingkat dengan 382 bilik tetamu menyediakan.

Kemudahan yang terdapat agak komprehensif, termasuk bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, perkhidmatan bilik, kolam renang luar, sewa basikal, kelas yoga, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, pusat persidangan, perkhidmatan dobi, surat khabar percuma, lif, mandi bilik yang kurang upaya, dan lain-lain.

bilik Piihan termasuk:

a. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 425 setiap malam atau menyimpan 50% dengan tawaran bermusim, iaitu RM 212 semalam.

b. Executive room
Bilik eksekutif mempunyai kawasan seluas 25 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 566 untuk satu malam atau menyimpan 50% dengan tawaran bermusim, iaitu RM 283 semalam.

c. Suite Eksekutif
Suite Eksekutif mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 755 untuk satu malam atau menyimpan 50% dengan tawaran bermusim, iaitu RM 377 semalam.

d. bilik Superior
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 425 setiap malam.

Kemudahan disediakan di setiap bilik pendingin hawa, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, meja, bar mini, peti keselamatan, tv digital, dan wifi percuma.

2. Dorsett

Dorsett Putrajaya terletak di Presint 3, Wilayah Persekutuan, Putrajaya, 62000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8892-8388. Hotel ini mempunyai 218 bilik tetamu.

Antara kemudahan yang disediakan adalah bufet sarapan, restoran, perkhidmatan bilik, kolam renang luar, kemudahan gimnasium, pusat bisanis, bilik mesyuarat, surat khabar, dan peti besi.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Dorsett
Dorsett Bilik mempunyai keluasan 24 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 226 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik dengan pemandangan tasik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 255 semalam.

c. Bilik Deluxy Balkoni
Deluxy Balkoni Bilik mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik dengan pemandangan tasik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 280 – RM 311 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, TV satelit, kemudahan minuman, air botol percuma, langsir cahaya ketat, pancuran mandi, peti keselamatan, pengering rambut, besi, katil tambahan, tempat tidur bayi, penyaman udara dan lain-lain lain.

3. Shangri-La

Putrajaya Shangri-La terletak di Taman Putra Perdana, Presint 1, Putrajaya, 62000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8887-8888. Hotel dengan hotel 4 tingkat ini mempunyai 118 bilik.

Kemudahan yang terdapat di hotel selesai, antara lain, jagaan harian, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kelab kesihatan, spa, sauna, pusat perniagaan, bilik, kereta, surat khabar, dobi, lif mesyuarat dan orang lain.

pilihan bilik yang disediakan ialah bilik deluxe. bilik Deluxe mempunyai keluasan 40 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini menawarkan pemandangan teres taman. Satu bilik boleh memuatkan tiga orang dewasa.

Kemudahan yang disediakan di bilik-bilik yang disediakan merangkumi perkhidmatan urut, wifi percuma, internet kabel, tv kabel, kemudahan membuat minuman, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, akhbar, katil tambahan, katil bayi, dan harga AC .The ditawarkan iaitu RM 255 semalam.

4. Pullman Lakeside

Pullman Putrajaya Lakeside terletak di No 2 Jalan 5/5, Presint 5, Putrajaya, 62200, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8890-0000. Hotel dengan empat tingkat mempunyai 281 bilik tetamu.

Kemudahan yang disediakan adalah sangat lengkap, termasuk kelab kanak-kanak, bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kedai roti / Snek, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, spa, sewa basikal, bilik wap, sauna, pusat permainan arena, meja pool, pusat perniagaan, pusat persidangan, bilik, sewa persidangan, perkhidmatan kereta, dobi, perkhidmatan perkahwinan, taman, kemudahan orang kurang upaya, dan lain-lain mesyuarat.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. Bilik Superior, 1 king
bilik Superior mempunyai luas 29 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 298 untuk satu malam, atau RM 348 setiap malam termasuk sarapan pagi.

b. Bilik Superior, 2 katil bujang
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 29 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 298 untuk satu malam, atau RM 348 setiap malam termasuk sarapan pagi.

c. bilik Deluxe, 1 king
bilik Deluxe mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 322 untuk satu malam, atau RM 373 setiap malam termasuk sarapan pagi.

d. bilik Deluxe, 2 single
Bilik deluxe mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 322 untuk satu malam, atau RM 373 setiap malam termasuk sarapan pagi.

e. bilik Deluxe, 1 King dengan Balkoni
Bilik deluxe mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman mempunyai balkoni dan boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 346 untuk satu malam, atau RM 399 setiap malam termasuk sarapan pagi.

f. bilik Deluxe, 1 raja dengan balkoni dan pemandangan tasik
Bilik deluxe mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan tasik mempunyai balkoni dan boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 363 untuk satu malam, atau RM 416 setiap malam termasuk sarapan pagi.

g. Executive Room, 1 king
Bilik eksekutif yang mempunyai keluasan 40 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 419 untuk satu malam, atau RM 475 setiap malam termasuk sarapan pagi.

h. Pangsapuri, 1 double
Pangsapuri ini mempunyai keluasan 55 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman dalam ini boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 419 untuk satu malam, atau RM 475 setiap malam termasuk sarapan pagi.

i. Executive Suite, 1 king
Suite Eksekutif mempunyai keluasan 60 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 500 setiap malam, atau RM 560 setiap malam termasuk sarapan pagi.

j. Suite, 1 king
Bilik mempunyai keluasan 85 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 904 untuk satu malam, atau RM 985 setiap malam termasuk sarapan pagi.

Kemudahan disediakan di setiap bilik termasuk: WiFi percuma, kabel tv, kemudahan minuman, bar mini, air botol, pancuran mandi / tab mandi, meja, peti keselamatan, surat khabar, extra bed, sofa, penyaman udara dan lain lain.

5. Marriot

Putrajaya Marriot Hotel terletak di IOI Resort City, Putrajaya, 62502, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8949-8888. Hotel dengan 13 tingkat itu mempunyai 488 bilik.

Kemudahan yang disediakan adalah sangat lengkap, contohnya bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, gril barbeku, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, spa, luncur ais, gelongsor air, sauna, golf berhampiran, persidangan, pusat perniagaan, pusat persidangan, sewa komputer, dobi, servis kereta, salun, surat khabar, perkhidmatan perkahwinan, ATM / bank, tempat berkelah, dan lain-lain.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 42 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik yang menawarkan balkoni dengan pemandangan bandar dan boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 300 setiap malam.

b. bilik
Jenis kedua bilik mempunyai keluasan 36 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil kembar. Bilik yang menawarkan balkoni dengan pemandangan bandar dan boleh mengandungi 2 orang dewasa. Terdapat juga ruang duduk berasingan. Harga yang ditawarkan ialah RM 480 setiap malam.

Kemudahan disediakan di setiap bilik termasuk: WiFi percuma, filem tv berbayar, pemain DVD, peti sejuk, bar mini, cerek elektrik, tab mandi dan pancuran berasingan, peti besi, seterika, katil bayi, penyaman udara dan lain-lain.

6. Palm Garden

Palm Garden Hotel terletak di IOI Resort City, Putrajaya, 62502, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8943-2233. Hotel dengan hotel tujuh tingkat ini mempunyai 151 bilik.

Kemudahan ini adalah lengkap, begitu juga dengan bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, spa, padang golf, dobi dan bilik mandi upaya.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 38 meter persegi dengan 2 katil berkembar. Bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan taman dan boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga semalam RM 214.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 46 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan taman dan boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga semalam RM 257 atau RM 296 termasuk sarapan.

c. Executive Suite (Anthurium)
Suite Eksekutif (Anthurium) mempunyai keluasan 60 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan taman dan boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga semalam RM 343 atau RM 382 termasuk sarapan.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, lcd tv, dapur kecil, ketuhar mikro, kemudahan minuman, pancuran bilik mandi / tab mandi, telefon, selamat, besi, buaian, penyaman udara dan lain-lain.

7. Le Méridien

Le Méridien terletak di Lebuh IRC Putrajaya, IOI Resort City, Sepang, Putrajaya, 62502, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8689-6888. Hotel dengan hotel 21 tingkat ini mempunyai 353 bilik tetamu.

Kemudahan sedia ada di hotel, pusat perniagaan, kolam luar bermusim, kolam kanak-kanak bilik persidangan peti keselamatan dan kemudahan orang kurang upaya bilik mesyuarat, dobi.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik khas
bilik khas menyediakan satu katil raja atau dua katil bujang. Bilik ini boleh mengandungi maksimum 3 orang dewasa setiap harga malam RM 329 atau RM 384.

b. Kelab-kelab bilik (Le Meridien)
bilik Kelab menyediakan satu katil raja. Terdapat bufet sarapan percuma kemudahan. Bilik yang boleh mengandungi maksimum 3 dewasa ditawarkan pada harga RM 464 atau RM 534 setiap malam.

c. Gallery Suite
Suite Gallery membentangkan satu katil bersaiz king. Terdapat bufet sarapan percuma kemudahan. Bilik yang boleh mengandungi maksimum 3 dewasa ditawarkan pada harga RM 915 atau RM 934 setiap malam.

d. Atelier Suite
Atelier Suite menyediakan 1 katil raja. Terdapat bufet sarapan percuma kemudahan. Bilik yang boleh mengandungi maksimum 3 dewasa ditawarkan pada harga RM 1,215 atau RM 1,234 semalam.

e. Suite Best
Suite Best menyediakan 1 katil raja. Bilik ini boleh mengandungi maksimum 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah 1,865 RM atau RM 1,884 semalam.
Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi, peti besi, kemudahan minuman, pancuran mandi, bar mini, telefon dan TV dipimpin.

8. Cyberview Resort & Spa

Cyberview Resort & Spa terletak di Persiaran Multimedia, Cyberjaya, Selangor, 63000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8312-7000. Terdapat 74 bilik tetamu yang tersedia di tingkat pertama hotel.

Kemudahan yang boleh dinikmati oleh tetamu termasuk kelab kanak-kanak, Sarapan percuma, restoran, lounge snek, kolam bar, kafe, kedai roti / luaran, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, gelanggang tenis, spa, sauna, sewa basikal, pusat perniagaan, mesyuarat, bilik persidangan, perkhidmatan kereta, dobi, perkhidmatan perkahwinan, taman dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik untuk dipilih termasuk:

a. Chalet Superior
Chalet Superior berukuran 65 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh menampung 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 279 semalam.

b. Chalet mewah
chalet Deluxe berukuran 49 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan taman boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 326 semalam.

c. Chalet deluxe (Eksekutif)
Chalet deluxe (Eksekutif) berukuran 55 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 367 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: urut, wifi percuma, internet kabel, TV LCD, pemain DVD, kemudahan minuman, bar mini, air botol hadiah ikhlas, bilik mandi peribadi, peti keselamatan, katil sofa, katil tambahan, penyaman udara dan lain-lain .

9. Tan’Yaa Hotel by Ry-Yaz

Tan’Yaa oleh Ry-Yaz Hotel terletak di G-02, Ground Floor, Suite Primera, Blok 3520, Jalan teknokrat 6, Cyberjaya, Selangor, 63000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8688-8888.

Hotel dengan hotel 6 tingkat ini mempunyai 82 bilik tetamu. Antara kemudahan yang terdapat di hotel termasuk kafe, kemudahan gimnasium, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bantuan pelancongan / tiket, dobi, lif dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 44 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 170 atau RM 180 setiap malam.

b. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 42 meter persegi dengan 1 katil raja. Dengan pemandangan bandar raya memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 185 atau RM 195 setiap malam.

c. Executive room
Bilik eksekutif mempunyai luas 44 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Terdapat kemudahan dapur kecil di dalam bilik. Harga yang ditawarkan adalah RM 200 atau RM 210 setiap malam.

d. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 44 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 250 atau RM 290 setiap malam.

e. Suite 2 bilik tidur
Suite 2 bilik tidur mempunyai keluasan 44 meter persegi dengan 2 katil raja atau 1 katil raja dan 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 400 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, peti keselamatan, dapur, kemudahan minuman, pancuran mandi, peti ais, meja, ketuhar mikro, televisyen, katil tambahan, tv satelit, dan wifi percuma.

10. Tune Hotel DPulze Cyberjaya

Tune Hotel DPulze Cyberjaya terletak di Blok D, CBD Cyberjaya, Persiaran Multimedia, Cyber 12, Cyberjaya, Selangor, 63000 Malaysia dengan nombor telefon + 603-88000-9103 ini. Hotel dengan hotel 9 tingkat ini mempunyai 162 bilik.

Antara kemudahan yang disediakan ialah sewa komputer, dobi, penyimpanan bagasi, lif, bilik merokok khususnya, dan lain-lain.

jenis bilik Dipiliha boleh termasuk:

a. Bilik berkembar
kembar mempunyai keluasan 16 meter persegi, dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 159 semalam dan harga yang berkesan RM 104 semalam.

b. Bilik berkembar
bilik Twin mempunyai keluasan 19 meter persegi, dengan 2 katil single. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 159 semalam dan harga yang berkesan RM 104 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, bidet, peti deposit keselamatan, saluran TV premium, pancuran mandi, kipas siling, televisyen, tv satelit, WiFi percuma, dan lain-lain.

11. Citadines DPulze Cyberjaya

Citadines DPulze Cyberjaya terletak di East Point Circle Cyber, Cyber 12, Cyberjaya, Selangor, 63000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8689-9888. Bilik boleh didapati di sini sebanyak 203 bilik tetamu.

Antara kemudahan yang disediakan adalah sarapan, kolam renang luar, kemudahan gim, bantuan pelancongan / tiket, dobi, penyimpanan bagasi dan lif.

Jenis-jenis bilik yang boleh dipilih ialah:

a. Studio Eksekutif
Studio Eksekutif mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Terdapat juga kemudahan dapur. Harga yang ditawarkan adalah RM 232 atau RM 290 setiap malam.

b. Bilik Eksekutif, 1 bilik tidur
bilik eksekutif mempunyai keluasan 45 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Satu bilik boleh mengandungi 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 252 atau RM 315 setiap malam.

c. Executive room, 2 bilik tidur
2 bilik tidur bilik eksekutif mempunyai keluasan 65 meter persegi dengan satu katil queen dan dua katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar terdiri daripada 2 bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 456 atau RM 570 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara,, dapur kecil peti besi, meja, pendingin hawa, pengering rambut, seterika, dan wifi percuma.

12. La Comme Country Resort

La Comme Country Resort terletak di Lot 11 571 Bukit Dugang Sg Merab, Darul Ehsan, South Persiaran, Kajang, Selangor, 43000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8922-0997. Hotel 2 tingkat ini mempunyai 24 bilik tetamu.

Sebahagian daripada kemudahan yang sedia ada termasuk sarapan percuma, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kelas kecergasan, memancing arena, taman permainan kanak-kanak, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, penyimpanan bagasi dan lain-lain.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Deluxe
bilik Deluk mempunyai keluasan 280 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh menampung 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 172 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 137 setiap malam jika mesej anda awal.

b. Bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai keluasan 270 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 206 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 165 setiap malam jika mesej anda awal.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, TV kabel, dan wifi percuma.

13. Hazzana Boutique

Hazzana Boutique Hotel terletak di No. 13 Blok D Jalan Atmosphere 7, Off Jalan Putra Permai, Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8957-1155. Hotel dengan 48 kemudahan bilik meja depan 24 jam, surat khabar, penyimpanan bagasi dan peti simpan selamat di meja depan.

pilihan jenis bilik termasuk:

a. bilik Superior
Bilik Superior menyediakan satu katil bersaiz queen. Bilik pada harga RM 93 semalam boleh memuatkan 2 orang dewasa.

b. bilik Deluxe
Deluxe room menyediakan 1 katil queen. Bilik pada harga RM 156 untuk satu malam boleh memuatkan 2 orang dewasa.

c. Bilik Triple Keluarga
Triple Bilik Keluarga menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik pada harga RM 177 untuk satu malam boleh memuatkan tiga orang dewasa.

d. bilik premium
Bilik Premium menyediakan satu katil raja. Bilik pada harga RM 208 untuk satu malam boleh memuatkan 2 orang dewasa.
Kemudahan yang terletak di dalam bilik termasuk: penyaman udara, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, meja, televisyen, dan wifi percuma.

14. RHR @UNITEN

RHR Hotel @ UNITEN terletak di Kampus Putrajaya, Km 7, Jalan Ikram-UNITEN, Kajang, Selangor, 43 009, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8922-2088. Bilik-bilik disediakan sebanyak 162 bilik tetamu.

Manakala kemudahan yang boleh dinikmati sarapan percuma, restoran, kafe, gril barbeku, pusat perniagaan, bilik persidangan, bilik dobi, surat khabar, perkhidmatan perkahwinan, kedai, taman dan lain-lain mesyuarat.

Jenis-jenis bilik yang boleh dipilih ialah:

a. bilik Superior
bilik Superior berukuran 27 meter persegi dengan 2 katil tiwn. Bilik-bilik menawarkan pemandangan taman boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 150 setiap malam atau menyimpan harga RM 135 setiap malam.

b. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 35 meter persegi dengan 2 katil berkembar. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 163 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 147 semalam.

c. Bilik keluarga
Bilik keluarga berukuran 40 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 232 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 208 setiap malam.

d. Suite
Suite berukuran 70 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan 2 orang dewasa dan mempunyai ruang tamu yang berasingan. Harga yang ditawarkan ialah RM 364 setiap malam atau menyimpan harga RM 327 semalam.

Kemudahan disediakan di setiap bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan minuman, pancuran mandi, peti ais, meja, televisyen, telefon, katil tambahan (dengan bayaran tambahan), tv satelit, dan wifi percuma.

15. Midah Inn Puchong

Midah Inn Puchong terletak di 66-66-2 dan 68-2, Jalan Suria Puchong 1, Seri Kembangan, Selangor, 47000, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8938-9789. 3 hotel cerita mempunyai 32 bilik-bilik dengan 24-jam tempat kemudahan yang tidak aktif.

Pemilihan jenis bilik iaitu:

a. Bilik perseorangan, tidak mempunyai tingkap
bilik Single mempunyai keluasan 9 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik ini hanya boleh memuatkan seorang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 68 setiap malam atau menyimpan harga RM 61 semalam.

b. Bilik perseorangan, dengan tingkap
bilik Single mempunyai keluasan 9 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik ini hanya boleh memuatkan seorang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 78 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 70 semalam.

c. bilik Superior tanpa tingkap
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 10 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 88 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 79 semalam.

d. Superior bilik, dengan tingkap
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 10 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 98 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 88 semalam.

e. Bilik keluarga, tanpa tingkap
Bilik keluarga mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 128 setiap malam atau menyimpan harga RM 115 setiap malam.

f. Bilik keluarga, dengan tingkap
Bilik keluarga dengan tingkap yang mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 138 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 124 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, pancuran mandi, televisyen, lcd tv, dan wifi percuma.

16. Wonderful Equine Park

Hotel Wonderful Equine Park terletak di No. 36, Jalan Equine 1E, Taman Equine, Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia dengan nombor telefon + 603-8959-0855. Hotel dengan 45 bilik mempunyai beberapa kemudahan seperti dobi, surat khabar percuma, peti deposit keselamatan, perkhidmatan bilik 24 jam dan lif.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. standard
bilik standard mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 91 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 82 semalam.

b. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 17 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman dalam ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 100 setiap malam atau menyimpan harga RM 90 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam setiap bilik termasuk: penyaman udara, pancuran mandi, meja, WiFi percuma, tv satelit, dan wifi percuma.

Tags : Hotel di putrajaya presint 2 trivago malaysia sentral kuala lumpur agoda 4 5 1 dan cyberjaya sekitar alam anda bangi kawasan 15 picc area 9 ioi mall murah budget baru best terbaik dan resort kucing pullman senarai kerja kosong harga palm garden list nama seri mihrab the everly

Leave a reply "16 Senarai Hotel di Putrajaya Presint 1 2 4 5 dan Cyberjaya Malaysia Sentral Trivago Agoda"

Author: