16 Hotel di Penang Tepi Pantai Yang Best Dekat Komtar Gurney Plaza Island Hospital Georgetown Malaysia Trivago Agoda

Pulau Pinang adalah salah satu negeri yang terletak di pantai barat Semenanjung Malaysia. Bagi mereka yang ingin melawat Pulau Pinang, di sini adalah pilihan hotel-hotel di Pulau Pinang, Malaysia:

1. Vistana Penang Hill Crest

Vistana Penang Hill Crest terletak di 213 Crest Hill, Jalan Penang, Pulau Pinang, 11950, Malaysia melalui nombor telefon + 604-646-8000. Hotel dengan 28 tingkat itu mempunyai 419 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, kemudahan golf yang berhampiran, pusat perniagaan, bilik persidangan, tempahan pelancongan / tiket, perkhidmatan perkahwinan dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Bilik eksekutif (Deluxe)
bilik Eksekutif (Deluxe) berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 2 katil berkembar. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM RM 286 dan 305 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 128 dan RM 229 untuk satu malam.

b. Suite, 2 bilik tidur
Suite, 2 99.5 meter persegi bilik tidur bersaiz dengan 1 katil king dan 1 katil double. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 490 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 221 dan RM 368 untuk satu malam.

c. Suite Eksekutif, 1 katil raja
suite Eksekutif adalah 50 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan RM iaitu dan RM 405 385 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 262 dan RM 304 untuk satu malam.

d. Suite, 3 bilik tidur
3 bedroom suite menawarkan 2 katil bersaiz king dan 1 katil double. Bilik-bilik mempunyai balkoni dengan pemandangan bandar mampu menampung 6 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 590 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 402 dan RM 443 untuk satu malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi bayi, kemudahan membuat kopi selamat, dan bilik mandi, pancuran, peti sejuk, meja menulis, pengering rambut, besi, telefon, bilik bersambung, tv satelit, dan wifi percuma.

2. Georgetown City Hotel

Georgetown City Hotel terletak di B1, Pusat Setempat Midlands Park, 488-DB2-1, Burma Road, George Town, Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, 10350 melalui nombor telefon + 604-228-7111. Hotel ini sebelum ini dikenali sebagai Berjaya Penang Hotel.

Kemudahan yang disediakan termasuk, wifi selamat awam, restoran, lif, kemudahan mesyuarat, salinan, Dewan, kolam renang, bar, kedai, atm / bank, salun, pasar mini, dobi, FX, pusat kecergasan, kolam renang luar, lapangan terbang Pengangkutan ulang-alik, sewa kereta dan menjaga anak.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Bilik bujang
Bilik single mempunyai keluasan 19 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik-bilik berhawa dingin untuk satu orang dengan pemandangan bandar. Kemudahan dalam bilik mempunyai TV, bar mini, bilik mandi, wifi percuma dan lain-lain. Bilik-bilik yang tidak menyediakan katil-katil tambahan. harga yang ditawarkan iaitu RM 126 – RM 165 setiap malam.

b. Superior Double atau Twin
Superior Double atau Twin mempunyai keluasan 27 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 2 katil bujang. Bilik yang berhawa dingin untuk dua orang dewasa. Kemudahan dalam bilik mempunyai TV, bar mini dan bilik mandi peribadi. harga yang ditawarkan iaitu RM 136 – RM 215 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior menyediakan lebih luas iaitu 41 meter persegi dengan ruang tempat duduk yang berasingan. Bilik-bilik mampu menampung dua orang dewasa dengan adanya 1 katil raja atau 2 katil bujang. Kemudahan yang terdapat adalah sama dengan bilik-bilik lain. harga yang ditawarkan iaitu RM 155 – RM 245 semalam.

3. Sunway Hotel Georgetown Penang

Sunway Hotel Georgetown Pulau Pinang terletak di 33 New Lane (Off Macalister Road), Georgetown, Pulau Pinang, Malaysia, 10400 melalui nombor telefon + 604-229-9988.

Kemudahan yang disediakan termasuk, wifi selamat awam, restoran, lif, kemudahan bagi orang kurang upaya, bilik mesyuarat, projektor, kemudahan komputer, kawasan merokok, pendiangan di lobi, sarapan pagi, ATM / Bank, pasar raya, dobi, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Bilik Deluxe Hanya
Bilik Deluxe Hanya berukuran 30 meter persegi yang menawarkan pemandangan bandar. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Terdapat Wi-Fi percuma di dalam bilik. Harga yang ditawarkan iaitu, RM 214 semalam.

b. Bilik Deluxe dengan Sarapan
Bilik Deluxe With Breakfast, berukuran 30 meter persegi yang menawarkan pemandangan bandar. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Terdapat Wi-Fi percuma di dalam bilik dan juga sarapan. harga yang ditawarkan iaitu RM 240 setiap malam.

c. Premier – Bilik Sahaja
Premier – Room Only boleh memuatkan 2 orang dewasa. Selain wifi percuma, para tetamu juga boleh menggunakan bar mini di dalamnya. harga yang ditawarkan iaitu RM 241 semalam.

d. Premier Dengan Sarapan
Premier Dengan Sarapan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Selain wifi dan sarapan percuma, para tetamu juga boleh mendapatkan bar mini di dalamnya. harga yang ditawarkan iaitu RM 267 semalam.

4. Eastern and Oriental Hotel

Eastern and Oriental Hotel terletak di 10 Greater Farquhar, 10200 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-222-2000. Bilik-bilik dengan 16 tingkat itu mempunyai 232 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luaran, gimnasium, spa, sauna, pusat perniagaan, Conference Center, bilik persidangan, perkhidmatan limousin atau kereta bandar, dobi, perkhidmatan perkahwinan, Taman, perpustakaan, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Suite Studio
Studio Suite-bersaiz 55 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan balkoni dengan pemandangan laut mampu menampung 3 orang dewasa. Terdapat ruang duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 780 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 532 semalam.

b. Suite
79 meter persegi bersaiz suite dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan balkoni dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Terdapat ruang duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 820 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 549 semalam.

c. Suite Yang
Suite yang berukuran 58 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 1 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang mampu menampung 3 orang dewasa. Terdapat juga kemudahan tempat duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 870 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 583 semalam.

d. Suite Premier
suite Premier berukuran 58 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang mampu menampung sehingga 3 orang. Terdapat ruang duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 970 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 650 setiap malam.

e. Suite (Straits)
Suite (Straits), berukuran 87 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik dengan balkoni mempunyai pemandangan laut mampu menampung 3 orang dewasa. Terdapat juga kemudahan tempat duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 1,200 setiap malam atau RM 804 setiap malam.

f. Suite (Writers)
Suite (Writers), berukuran 135 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik dengan balkoni mempunyai pemandangan laut juga dapat menampung 3 orang dewasa. Terdapat juga kemudahan tempat duduk berasingan. harga yang ditawarkan iaitu RM 1,300 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 871 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik mempunyai penyaman udara, air botol hadiah, tab mandi dan pancuran, peti keselamatan, kemudahan membuat kopi dan teh, Wi-Fi, peti sejuk, bar mini, kemudahan seterika, katil bayi bayi, katil tambahan, tv kabel dan wifi percuma.

5. Armenian Street Heritage Hotel

Armenian Street Heritage Hotel terletak di 139, Greater Carnarvon, Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, 10200 melalui nombor telefon + 604-262-3888. Dengan 5 tingkat hotel mempunyai 92 bilik tetamu. Kemudahan di dalam hotel termasuk sarapan, restoran, kafe, tempahan pelancongan / tiket, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Bilik berkembar
bilik double berukuran 24 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 190 setiap malam diskaun atau harga RM 123 semalam.

b. Bilik Twin
bilik Twin berukuran 24 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 190 setiap malam diskaun atau harga RM 123 semalam.

c. bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 31 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 265 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: CONDITIONING AIR, minum air kemaasan, bidet, pancuran mandi, meja tulis, tv satelit, dan wifi percuma.

6. Jen Hotel Penang

Jen Hotel Penang terletak di Magazine Road, George Town, Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, 10300 melalui nombor telefon + 604-262-2622. Hotel 17 tingkat ini mempunyai 443 bilik. kemudahan yang disediakan termasuklah penjagaan, sarapan bufet, bar / ruang istirahat, restoran, pengangkutan ulang-alik ke pantai, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, spa, golf mini, sauna, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi, pendandan rambut, dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Bilik Which
Yang mana bilik saiz 28 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 3 orang dewasa dengan pemandangan bandar. harga yang ditawarkan iaitu RM 261 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 222 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

b. Jen Bilik Club
Jen Club Room berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 3 orang dewasa dengan pemandangan bandar. harga yang ditawarkan iaitu RM 360 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 306 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk perkhidmatan urut, WiFi percuma, TV kabel, pemain dvd, bilik mandi, tab mandi, peti keselamatan, meja tulis, selimut bulu, besi, telefon, katil tambahan (bayaran tambahan), bilik bersambung, dan lain-lain.

7. PARKROYAL Penang Resort

Parkroyal Penang Resort terletak di Pantai Batu Ferringhi, Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, 11100 melalui nombor telefon + 604-881-1133. Hotel ini mempunyai 7 tingkat dengan 309 bilik.

Kemudahan yang disediakan merangkumi Kelab kanak-kanak, kemudahan penjagaan kanak-kanak, restoran, bar / ruang istirahat gril barbeku, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, gelanggang tenis, spa, kelab kesihatan, meja pool, pusat perniagaan, bilik persidangan, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik standard
saiz bilik standard 23 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 405 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM dan RM 324 296 semalam.

b. Superior
saiz bilik Superior adalah 28 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 555 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 405 dan RM 444 untuk satu malam.

c. Yang bilik (Grand)
Yang bilik (Grand) berukuran 35 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan laut dan mampu menampung 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 705 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 515 dan RM 564 untuk satu malam.

d. Bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 38 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan laut dan mampu menampung 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 925 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 675 setiap malam.

e. Suite
48 suite meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan balkoni yang menawarkan pemandangan laut. harga yang ditawarkan iaitu RM 1,005 atau nilai yang besar sebanyak RM 734 setiap malam.

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, air botol, selamat, saluran tv premium, kemudahan membuat kopi / teh, bilik mandi tab mandi-mandi, meja tulis, bar mini, pengering rambut, Penjagaan anak, telefon, tv kabel, wifi percuma, dan lain-lain.

8. NEO Hotels + Pulau Pinang

Hotel Penang terletak di NEO + 68 Jalan Gurdwara, 10300 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-255-1000. Hotel ini mempunyai 196 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi dan penyimpanan bagasi.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik standard
saiz bilik standard 21 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 168 dan 187 semalam.

b. Superior
saiz bilik Superior adalah 28 meter persegi dengan 1 bilik double. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 225 setiap malam.

c. bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 36 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 272 semalam.

d. Suite
38 suite meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 300 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, pancuran mandi, kemudahan minuman membuat, meja tulis, bar mini, pengering rambut, besi, tv kabel dan wifi percuma.

9. Kimberley Hotel Georgetown

Kimberley Hotel Georgetown terletak di no. 36, G-02 River Road, Georgetown, Pulau Pinang Ujong, 10100 Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-263-6688. hotel 3 tingkat ini mempunyai 118 bilik.

Kemudahan yang disediakan merangkumi surat khabar, Lif, penyimpanan bagasi dan kaunter penyambut tetamu 24 jam.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik standard
Bilik-bilik standard berukuran 12 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 118 dan RM 144 untuk satu malam.

b. bilik standard (Kimberly)
bilik Standard (Kimberly) berukuran 12 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 136 dan 161 semalam.

c. Standard Twin bilik
bilik Twin Standard berukuran 12 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 136 dan 161 semalam.

d. bilik Yang
Yang mana bilik saiz 14 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 153 dan RM 178 untuk satu malam.

e. Suite
Suite-suite mempunyai satu katil bersaiz king. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 196 semalam.

f. Honeymoon Suite
Honeymoon Suite bersaiz 19.5 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 204 semalam.

g. Suite keluarga
Family Suite berukuran 18 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil sofa. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung maksimum 3 dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 238 semalam.

h. Suite keluarga
Family Suite berukuran 16 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung maksimum 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 290 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: CONDITIONING AIR, pancuran mandi, meja tulis, tv kabel, wifi percuma, dan lain-lain.

10. One Pacific Hotel & Serviced Apartments

One Pacific Hotel & Serviced Apartments terletak di 177, Jalan Macalister, 10400 Georgetown, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-232-1177. Hotel dengan 8 tingkat mempunyai 90 bilik tetamu. Kemudahan yang terdapat iaitu sarapan, kafe, surat khabar percuma dan penyimpanan bagasi.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik standard
Standard bilik bersaiz 24.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu 133 RM dan RM 153 untuk satu malam.

b. bilik Which
Yang mana bilik saiz 32.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 142 dan 161 semalam.

c. bilik eksekutif
Bilik-bilik Executive berukuran 27 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 142 dan 161 semalam.

d. Bilik keluarga Quadruple
Keluarga saiz bilik Quadruple 32.5 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 227 dan RM 267 untuk satu malam.

e. Apartment
Apartment berukuran 70 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. susun atur bilik dengan 2 bilik tidur, ruang tamu, ruang makan dan mampu menampung 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 316 dan RM 355 untuk satu malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, kemudahan membuat kopi / teh, pancuran mandi, cerek elektrik, papan seterika, meja tulis, tv satelit, dan wifi percuma.

11. Chulia Heritage Hotel

Chulia Heritage Hotel terletak di 380, Chulia Street, Georgetown, Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, 10200 melalui nombor telefon + 604-263-3380. hotel 2 tingkat ini mempunyai 45 bilik tetamu. Terdapat sewa basikal di hotel dan pelancongan tempahan / tiket.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Double Asas
kembar asas berukuran 10 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Para tetamu boleh menggunakan tempat mandi awam. Harga yang ditawarkan iaitu RM 85 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 81 semalam.

b. bilik Triple asas
bilik Triple asas berukuran 14 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh menampung 3 orang dewasa. Para tetamu boleh menggunakan tempat mandi awam. harga yang ditawarkan iaitu RM 125 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 119 semalam.

c. bilik standard
saiz bilik Standard adalah 13 persegi bilik meter dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 130 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 124 semalam.

d. bilik Yang
Yang mana bilik saiz 18 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 200 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 130 setiap malam.

e. bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 16 meter persegi dengan dua katil queen. Bilik ini boleh menampung 4 orang dewasa. Para tetamu boleh menggunakan tempat mandi awam. harga yang ditawarkan iaitu RM 160 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 152 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, saluran tv premium, pancuran mandi, tv satelit, dan air botol.

12. Evergreen Laurel Penang

Evergreen Laurel terletak di Pulau Pinang 53 Persiaran Gurney, 10250 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-228-9988. Hotel dengan 18 tingkat mempunyai 368 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk anak, sarapan pagi, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, gelanggang tenis, spa, kelab kesihatan, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi, surat khabar, perkhidmatan perkahwinan dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
saiz bilik Superior adalah 32 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bersaiz queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 309 setiap malam atau nilai yang besar RM 247 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

b. bilik Which
Which 32 meter persegi saiz bilik dengan 1 katil raja atau 2 katil berkembar. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang mampu menampung 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 326 setiap malam atau nilai yang besar RM 261 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

c. Suite Eksekutif
saiz Suite Eksekutif adalah 33 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang mampu menampung 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 669 setiap malam atau nilai yang besar RM 535 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, Wi-Fi, bilik mandi pancuran, bar mini, telefon, surat khabar, tv, dan wifi percuma.

13. Olive Tree Hotel

The Olive Tree Hotel terletak di Jalan Mahsuri, 76, Bayan Lepas, Pulau Pinang, Pulau Pinang, 11950, Malaysia melalui nombor telefon + 604-639-7777. bilik tersedia di Olive Tree Hotel berjumlah 250 bilik tetamu.

Kemudahan yang disediakan untuk tetamu termasuk sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gimnasium, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi, dan lain-lain mesyuarat.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Which
Yang mana bilik saiz 28 meter persegi dengan 1 katil raja atau katil berkembar. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan bermula dari RM 213 – RM 250 setiap malam.

b. Bilik Yang 2
Bilik ini mempunyai keluasan 30 meter persegi dengan 1 katil raja atau katil berkembar. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan bermula dari RM 230 – RM 270 setiap malam.

c. bilik 3
Bilik-bilik adalah 35 persegi. Meter dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan bermula dari RM 298 – RM 350 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi bayi,, Saluran tv premium selamat, kemudahan membuat minuman, meja tulis, bar mini, besi, telefon, katil tambahan (bayaran tambahan), tv satelit, dan wifi percuma.

14. G Hotel Kelawai

G Hotel terletak di 2 Kelawai Persiaran Setiap, 10250 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-219-0000. Di hotel 24 tingkat ini mempunyai 208 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, bar / ruang istirahat, restoran, kafe, kolam renang luaran, gimnasium, bilik wap, sewa basikal, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, dobi, Lif, dan bilik mandi yang kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan mampu untuk 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 587 setiap malam atau nilai yang besar RM 370 semalam.

b. bilik eksekutif
Bilik Eksekutif mempunyai keluasan 35 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan mampu untuk 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 741 setiap malam atau nilai yang besar RM 467 semalam.

c. Bilik Executive Premier
Bilik Premier Executive mempunyai keluasan 45 meter persegi bilik dengan 1 katil raja. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan mampu untuk 2 orang dewasa. Pada bufet sarapan di tingkat eksekutif boleh didapati. harga yang ditawarkan iaitu RM 895 setiap malam atau nilai yang besar RM 564 semalam.

Kemudahan dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan membuat minuman, peti keselamatan, Wi-Fi, tab mandi dan bilik pancuran, bar mini, meja tulis, papan seterika, TV kabel, dan wifi percuma.

15. G Hotel Gurney

G Hotel terletak di Gurney 168 A, Persiaran Gurney, 10250 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-228-0000. Di hotel 19 tingkat ini mempunyai 312 bilik.

Kemudahan yang terdapat di laman web iaitu anak, sarapan pagi, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, gimnasium, sewa basikal, kelab kesihatan, bilik, bilik persidangan, dobi, kemudahan mesyuarat untuk orang kurang upaya, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 38 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 587 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 364 setiap malam.

b. bilik eksekutif
Bilik Eksekutif mempunyai keluasan 38 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Tingkat eksekutif boleh didapati dalam bentuk lounge eksekutif, sarapan bufet, hidangan ringan, serta akses internet. harga yang ditawarkan iaitu RM 741 setiap malam atau nilai yang besar iaitu, RM 459 semalam.

c. biasa Suite
A suite biasa mempunyai keluasan 67 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. tingkat eksekutif boleh didapati dalam bentuk lounge eksekutif, sarapan bufet, akses internet, dan lokasi daftar masuk yang berbeza. harga yang ditawarkan iaitu RM 895 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 555 semalam.

d. Suite Eksekutif
The Suite Eksekutif mempunyai keluasan 78 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung dua orang. tingkat eksekutif boleh didapati dalam bentuk lounge eksekutif, sarapan bufet, hidangan ringan, serta akses internet. harga yang ditawarkan iaitu RM 587 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 364 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi bayi, selamat, tv satelit, bar mini, meja tulis, papan, penjagaan anak, surat khabar, telefon, katil tambahan (bayaran tambahan), wifi percuma, dan lain-lain.

16. The Royale Bintang Penang

The Royale Bintang Penang terletak di no. 1 & 2 Pengkalan Weld, 10300 Pulau Pinang, Pulau Pinang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-278-8888. bilik tersedia di hotel ini sebanyak 179 bilik.

Kemudahan di dalam hotel termasuk sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, gimnasium, spa, sauna, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
Bilik-bilik Superior mempunyai luas 28 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 2 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 330 setiap malam atau nilai yang besar iaitu, RM 215 semalam.

b. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 37 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa mempunyai balkoni dan pemandangan kolam renang. Harga biasa ditawarkan iaitu RM RM 406 dan 318 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 264 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 52 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. kawasan tempat duduk yang berasingan disediakan. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 755 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 528 semalam.

d. Suite (Corner)
Suite (Corner) mempunyai keluasan 44 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. Layoutnya terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 849 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 594 semalam.

e. Suite (Studio)
Suite (Studio) mempunyai keluasan 50 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 1,038 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 726 semalam.

f. Suite keluarga
Family Suite mempunyai keluasan 67 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. Terdapat dua bilik tidur di dalamnya. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 1,132 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 729 semalam.

g. Suite Eksekutif
The Suite Eksekutif mempunyai keluasan 67 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa yang mempunyai pemandangan bandar. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 1,415 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 991 semalam.

h. Suite Yang
Suite yang mempunyai keluasan 68 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 1,415 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 991 semalam.

i. Royal Suite
The Royal Suite mempunyai keluasan 129 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik boleh memuatkan 3 orang dewasa mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar. Layoutnya terdiri daripada ruang tamu dan ruang makan. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 4,245 setiap malam atau nilai yang besar iaitu RM 2,972 semalam.

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, peti sejuk, meja tulis, bar mini, seterika, pancuran mandi, telefon, TV LCD, dan wifi percuma.

Tags : Hotel di penang trivago tepi pantai yang best agoda dekat komtar gurney plaza malaysia island hospital queensbay sekitar lam wah ee eastin enak ekonomi evergreen road murah rumah sakit adventist kolam renang rekomendasi royal menginap romantik review rate buffet ramadhan referensi resort recommended regal jalan family room bercuti macalister tripadvisor pulau tikus george town tanjung tokong nibong tebal sungai tiram terbaik tiga bintang part time harga lokasi tune terbaik termurah terbaru termahal terkenal tempahan tercantik teluk kumbar bukit tambun tabung haji bungah naza talyya tangkap khalwat tapi bagus strategis mall ymca selamat untuk kakitangan kerajaan usm uitm berdekatan bujet batu uban unik oriental ok paling padang kota pangkor permatang pauh pakej senarai hard rock jerejak balik juru berbuka puasa pilihan pinggir loh guan lye kuala lumpur bayan lepas larut laut list lama line clear menghadap budget lima little india kawasan kawan kamar kerja keluarga kepala batas kosong sambilan kucing kisah seram kira jam burma jawi juru jeti jelutong jaya jambul seberang job halal hotel-hotel hantu heritage hill air itam georgetown gelugor gambir daerah drive persiaran girl goverment feringgi flamingo pengalaman food gleneages airport dan daftar duduk dijual selalu diserbu dinner jawatan doctors street sunway sentral sewa summit ara super 8 simpang ampat sijil mertajam maung menarik mewah melayu mencari 2014 2013 miami mingood nama neo nombor telefon no tel baru booking.com butterworth bandar bandara bahang berhantu burmah bilik boutique voucher vistana auto city cantik central cititel cadangan cari cerita curry culture bermalam copthorne zoo rm50 rm100 dibawah

Leave a reply "16 Hotel di Penang Tepi Pantai Yang Best Dekat Komtar Gurney Plaza Island Hospital Georgetown Malaysia Trivago Agoda"

Author: