15 Hotel di Melaka Raya Murah Yang Ada Swimming Pool Bathtub Dekat Jonker Street Sentral Bandar Hilir

Senarai hotel di Melaka Malaysia

Melaka adalah satu kawasan di Malaysia agak bersejarah jadi tidak hairanlah banyak pelancong datang ke Melaka. Berikut adalah senarai hotel 15 di Melaka, Malaysia:

1. Hatten Hotel

Hatten Hotel Melaka adalah hotel 4 bintang yang terletak di Hatten Square, Jln. Merdeka, Bandar Hilir, Melaka, Melaka, 75000, Malaysia dengan nombor telefon + 606-286-9696.

Hotel ini mempunyai 704 bilik dan 22 tingkat mempunyai beberapa kemudahan seperti restoran, bar / ruang istirahat atau kafe, kolam kanak-kanak, bar tepi kolam, kolam renang luar, kemudahan gim, sauna, bilik wap, serta spa perkhidmatan penuh.

Bukan sahaja kemudahan untuk pelancong, hotel ini juga menyediakan kemudahan untuk aktiviti kerja, seperti pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan dan sewaan komputer.

Jenis-jenis bilik disediakan di Hatten Hotel Melaka, antara lain:

a. Suite (Studio)
Suite berukuran 30 meter persegi dengan dua katil berkembar dan ruang duduk berasingan. Bilik jenis ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 196 dan RM 247 untuk satu malam.

b. Suite Junior (Premier Junior Suite)
Suite Junior berukuran 33 meter persegi dengan 1 katil king dan ruang tamu yang berasingan. Ini bilik jenis dengan pemandangan bandar raya dan kolam renang dan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Terdapat kelab kemudahan lounge, minuman dan lokasi daftar masuk berbeza. Terdapat tawaran terhad jimat 40%, dari RM 386 hingga RM 232 setiap malam, atau pilihan lain adalah RM 317 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior berukuran 33 meter persegi dengan 1 katil king dan ruang duduk berasingan. Jenis bilik ini mempunyai pemandangan kolam renang dan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 232 dan RM 257 untuk satu malam.

d. deluxe suite
Suite Deluxe berukuran 37 meter persegi dengan 1 katil king dan ruang duduk berasingan. Jenis bilik ini mempunyai pemandangan bandar raya dan laut, dan boleh menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 257 dan RM 300 setiap malam.

e. Suite deluxe (Premier Deluxe Suite)
deluxe suite (Premier Deluxe Suite) berukuran 37 meter persegi dengan 1 katil king dan ruang duduk berasingan. Jenis bilik ini mempunyai pemandangan bandar raya dan laut, dan boleh menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 335 semalam.

Kemudahan disediakan untuk setiap jenis bilik termasuk: sarapan, penyaman udara, air botol, bayi, peti besi, pembuat kopi / teh, internet kabel, bilik mandi peribadi, peti sejuk, meja, pengering rambut, kelengkapan peribadi percuma, seterika, hulu semburan mandi hujan, surat khabar, percuma wifi dan TV satelit. katil tambahan tidak disediakan untuk semua jenis bilik.

2. Estadia Hotel

Estadia Hotel adalah sebuah hotel 3 bintang yang terletak di Jalan Merdeka, Bandar Hilir, Melaka, 75000, Malaysia dengan nombor telefon + 606-227-9600.

Hotel dengan 196 bilik tetamu dan tiga tingkat menyediakan beberapa kemudahan seperti restoran, bar / ruang istirahat, kafe, perkhidmatan bilik, kemudahan gimnasium, dobi, lif, bilik mandi kurang upaya, dan TV di kawasan yang sama.

Jenis-jenis bilik disediakan di Estadia Hotel, antara lain:

a. Kembar Bilik deluxe (Estadia Deluxe)
bilik deluxe Twin berukuran 22 meter persegi dengan 2 katil bujang tempa. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 168 dan RM 204 untuk satu malam.

b. Suite deluxe (Estadia Deluxe Suite)
Suite bilik deluxe berukuran 62 meter persegi dengan 1 katil kelamin dan 2 katil bujang. Jenis bilik ini mempunyai pemandangan bandar raya dan mampu menampung sehingga lima orang dewasa. bilik Layout terdiri daripada 2 bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Terdapat 2 bilik mandi dengan hulu semburan mandi hujan. Harga yang ditawarkan adalah RM 479 dan RM 461.

Kemudahan yang disediakan untuk setiap bilik termasuk: sarapan, pendingin hawa, air botol, a, pembuat kopi / teh selamat, pancuran, perkhidmatan bilik, peti ais, meja, pengering rambut, kelengkapan peribadi percuma, televisyen, surat khabar percuma, wifi percuma, dan TV satelit

3. Jetty Suites Apartments

Jetty Suites Apartments adalah pilihan penginapan yang terletak di Unit 3125, Costa Mahkota, 16 Jalan Syed Abdul Aziz, Melaka, Melaka, 75000, Malaysia dengan nombor telefon + 6018-212-5151.

Mempunyai 21 pangsapuri yang dilengkapi, sebahagian daripada kemudahan lain yang disediakan oleh Jetty Suite Apartments adalah termasuk bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, gelanggang tenis luar, tab mandi spa, sauna, gelongsor air, gelanggang tenis di dalam hotel , lif, dan taman.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. 1 Flat, pemandangan bandar bilik tidur
Jenis ini berukuran 50 meter persegi dengan satu katil raja. Bilik ini menawarkan balkoni dan boleh menampung maksimum 2 orang dewasa. Layout terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 270 setiap malam, dan harga dengan diskaun adalah RM 230 setiap malam.

b. 1 bedroom apartment, pemandangan laut
Jenis ini berukuran 50 meter persegi dengan satu katil king dan katil sofa sehingga dapat memuatkan maksimum 3 orang dewasa. Bilik ini mempunyai balkoni yang boleh memaparkan pemandangan laut. Layout terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 300 setiap malam, dan harga dengan diskaun adalah RM 255 semalam.

c. 2 bedroom apartment, pemandanga bandar
Jenis ini berukuran 50 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil single, atau satu katil king dan satu katil bersaiz queen. Bilik-bilik yang boleh memuatkan maksimum 4 orang ini membentangkan balkoni yang menawarkan pemandangan bandar. Layout terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 400 setiap malam, dan harga dengan diskaun adalah RM 340.

d. 2 bedroom apartment, pemandangan laut
jenis ini berukuran seluas 70 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 queen. Bilik-bilik yang boleh memuatkan sehingga 4 orang menawarkan balkoni yang menawarkan pemandangan laut. Layout terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa ialah RM 440 semalam dan harga dengan diskaun adalah RM 374 semalam.

e. 2 bedroom apartment suite Deluxe, pemandangan bandar
jenis ini berukuran seluas 100 meter persegi dengan 1 katil king dan satu katil single atau satu katil king dan satu katil bersaiz queen. Bilik-bilik yang boleh memuatkan sehingga 4 orang menawarkan balkoni dengan pemandangan bandar. Layout terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa ialah RM 440 semalam dan harga dengan diskaun adalah RM 374 semalam.

f. Apartment 3 bilik tidur, pemandangan bandar
Jenis ini adalah 120 meter persegi dengan 1 katil king dan dua katil queen atau katil king, satu katil queen dan dua katil berkembar. Apartmen-apartmen yang boleh memuatkan maksimum 6 orang menawarkan balkoni dengan pemandangan bandar. Susun atur dalam bentuk, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa ialah RM 540 setiap malam, atau harga dengan diskaun bernilai RM 459 semalam.

g. 3 bilik tidur, pemandangan laut
Jenis ini adalah 120 meter persegi dengan 1 katil bersaiz king, 1 katil queen dan dua katil berkembar. Apartmen-apartmen yang boleh memuatkan maksimum 6 orang menawarkan balkoni dengan pemandangan laut. Susun atur dalam bentuk, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa RM 590 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 502 semalam.

Kemudahan disediakan bagi setiap jenis pangsapuri adalah: penyaman udara, air botol, balkoni, katil bayi, peti besi, Channel dan TV premium, dapur kecil, pancuran / tab gabungan, peti sejuk, pengering rambut, kawasan tempat duduk berasingan, meja, telefon, LCD TV, WiFi percuma, dan katil tambahan dengan bayaran tambahan.

4. The Pines

The Pines Hotel Melaka terletak di 33, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka, 75100, Malaysia dengan nombor telefon + 606-240-2323. Hotel dengan 390 bilik dan 28 tingkat mempunyai banyak kemudahan seperti restoran, lounge, kafe, kolam bar / luaran dan kanak-kanak, taman permainan untuk kanak-kanak, Bilik Persidangan, sewa komputer, bantuan pelancongan / tiket, dobi dan surat khabar percuma.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. bilik Superior
bilik Superior berukuran 45 meter persegi dengan 2 katil single dan satu katil sofa. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan mampu menampung maksimum 3 dewasa. Susun atur bilik yang terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan RM 170 atau RM 210 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 153 atau RM 189 setiap malam.

b. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 45 meter persegi dengan 2 katil single dan satu katil sofa. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Susun atur bilik yang terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan RM 210 dan RM 250 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 189 dan RM 225 setiap malam.

c. Executive room
Bilik eksekutif berukuran 45 meter persegi dengan 2 katil single dan satu katil sofa. bilik dengan pemandangan laut mampu menampung maksimum 3 dewasa. Susun atur bilik yang terdiri daripada, ruang makan ruang tamu dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 250 dan RM 290 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 225 dan RM 261 untuk satu malam.

d. Bilik Executive Premier
Premier Room Executive berukuran 31 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga adalah terhad kepada diskaun 10% adalah RM 243 dan RM 279 untuk satu malam, manakala harga biasa RM 270 dan RM 310 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di setiap jenis bilik termasuk: penyaman udara, air botol, pembuat kopi / teh peti keselamatan, pancuran, meja, bar mini, meja, TV satelit dan WiFi percuma. Tidak disediakan katil-katil tambahan.

5. Kings Green

Kings Green Hotel adalah sebuah hotel yang terletak di 28, Jalan Tun Perak, Melaka, Melaka, 75300, Malaysia dengan nombor telefon + 606-288-1091.

Hotel ini mempunyai 151 bilik dan 7 tingkat menawarkan beberapa kemudahan seperti restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi, lif, kemudahan orang kurang upaya.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. bilik Superior
bilik Superior berukuran 17 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 146 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 131 semalam.

b. Deluxe King
bilik King Deluxe berukuran 22 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 197 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 178 semalam.

c. bilik mewah dengan balkoni
bilik mewah dengan balkoni, berukuran 25 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa dilengkapi dengan balkoni. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 206 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 185 setiap malam.

Kemudahan yang disediakan di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, peti besi saluran TV, kemudahan kopi premium / teh, bilik mandi (mandi & mandi), peti sejuk, bar mini, pengering rambut, seterika, bilik mel, TV satelit, wifi, dan bilik yang dihubungkan yang boleh ditempah tetapi tertakluk kepada ketersediaan.

6. Novotel

Novotel Hotel Melaka terletak di 2 Jalan Melaka Raya, Melaka, 75000, Malaysia dengan nombor telefon + 606-289-8222.

Hotel ini mempunyai 351 bilik dan 17 tingkat pelbagai kemudahan seperti bufet sarapan (surcaj), bar / ruang istirahat, restoran, kafe, kedai roti / bar snek di tepi kolam renang, kolam luar dan kanak-kanak, kemudahan gim, sauna, kanak-kanak, taman permainan, pusat permainan arena pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, sewa komputer, dobi, dan lain-lain mesyuarat.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Superior (2 katil single)
Jenis Bilik Superior berukuran 28 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 178 semalam.

b. bilik Superior (1 katil raja)
Jenis Bilik Superior berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 178 semalam.

c. bilik Eksekutif (1 katil raja)
Ini jenis bilik eksekutif berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 212 semalam.

d. Executive Premier (1 katil raja dengan akses ke lounge perniagaan)
Premier Executive berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 292 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi, peti besi, Kemudahan: pembuat kopi / teh, jubah mandi bilik kalis bunyi, meja, bar mini, pengering rambut, selipar, besi bilik mandi (mandi hujan) telefon bilik bersambung light- tirai gelap terus ketat, TV kabel, dan wifi percuma.

7. Ramada Plaza

Ramada Plaza Melaka adalah hotel pinggir bandar yang terletak di Jalan Bendahara, Melaka, Melaka, 75100, Malaysia dengan nombor telefon + 606-284-8888.

Menawarkan beberapa kemudahan hotel dengan 294 bilik dan 24 tingkat, termasuk kolam renang luar, kolam renang, gimnasium, bilik wap, kelas kecergasan, sewa basikal, kelas pilates, yoga, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, pusat persidangan kanak-kanak, spa, sauna, sewa komputer, dobi, bantuan pelancongan tempahan / tiket, salun, dan beberapa kemudahan orang kurang upaya.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. bilik Premier
bilik Premier berukuran 36 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar raya dan laut mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga biasa yang ditawarkan RM 250 – RM 300 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 188 – RM 249 semalam.

b. Executive room
Bilik eksekutif berukuran 42 meter persegi dengan 1 katil double. bilik dengan pemandangan laut mampu menampung maksimum 3 dewasa. julat normal harga dari RM 300 – RM 350 setiap malam, manakala harga dengan diskaun antara RM 225 – RM 291 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior berukuran 50 meter persegi dengan 1 katil queen. bilik dengan pemandangan laut mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 400 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 300 – RM 332 semalam.

d. bilik Club
Bilik-bilik kelab berukuran 36 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar raya dan sungai mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga biasa yang ditawarkan ialah RM 430 manakala harga dengan diskaun yang RM 323 – RM 357 semalam.

Kemudahan yang disediakan untuk setiap bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bayi, peti besi, Kemudahan: pembuat kopi / teh, bilik mandi hujan (dan tab mandi untuk Bilik Eksekutif), surat khabar, telefon, blackout-bukti cahaya, TV satelit, WiFi percuma, dan bilik sedia ada disambungkan.

8. Hotel Sentral Riverview

Hotel Sentral Riverview adalah hotel 3 bintang yang terletak di 177, Jalan Tun Ali, Melaka, Melaka, 75300, Malaysia dengan nombor telefon + 606-288-2288.

Hotel dengan 112 bilik dan 7 tingkat mempunyai beberapa kemudahan termasuk bufet sarapan (surcaj), restoran, pusat perniagaan, perkhidmatan dobi dan kemudahan orang kurang upaya di dalam bilik.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. Bilik Superior Twin
Bilik Twin Superior berukuran 23 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 109 dan RM 130 setiap malam, manakala harga diskaun khas adalah RM 80 dan RM 90 semalam.

b. bilik Twin deluxe
bilik deluxe Twin berukuran 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa dan seorang kanak-kanak kecil. Harga yang ditawarkan adalah RM 119 dan RM 150 untuk satu malam, manakala harga diskaun khas adalah RM 87 dan RM 110 setiap malam.

c. Bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 34 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung 3 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 200 semalam, manakala harga diskaun khas adalah RM 146 semalam

d. Suite Junior
Suite Junior berukuran 48 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. harga yang ditawarkan RM 240 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 175 setiap malam.

e. Suite Eksekutif
Suite Eksekutif berukuran 54 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 280 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 204 semalam.

Kemudahan yang disediakan untuk setiap bilik menyediakan pendingin hawa, pembuat kopi / teh, peti ais, pengering rambut, seterika, wifi percuma, mandi, dan lain-lain.

9. Swan Garden

Swan Garden Hotel adalah sebuah hotel yang terletak di 1, Jalan KSB 1, Taman Kota Syahbandar, Melaka, Melaka, 75200, Malaysia dengan nombor telefon + 606-288-0888. menawarkan beberapa kemudahan, termasuk kafe, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bantuan pelancongan / tiket, dobi, surat khabar, dan lif hotel dengan 102 bilik dan 10 tingkat.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Deluxe
Bilik Deluxe seluas 23 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 137 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 124 semalam.

b. bilik Twin deluxe
bilik deluxe Twin berukuran 23 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 137 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 124 semalam.

c. bilik Deluxe (dengan Courtyard)
bilik Deluxe (dengan Courtyard) berukuran 23 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan RM 199 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 179 semalam.

d. Suite
Suite berukuran 27 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan RM 230 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 207 semalam.

Kemudahan yang disediakan untuk setiap jenis bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, peti besi pancuran mandi, meja, bar mini, pancuran, meja, telefon, TV skrin rata, dan wifi percuma.

10. OYO Rooms Melaka Raya

OYO Rooms Melaka Raya adalah sebuah hotel 3 bintang yang terletak di Plot No. 467C, Jalan Melaka Raya 12, Melaka, Malaysia. Hotel ini mempunyai 69 bilik dan 6 tingkat mempunyai kemudahan meja depan 24 jam, lif dan tandas OKU.

Jenis bilik ditawarkan hanya satu, iaitu Double atau Twin standard. Bilik ini mempunyai satu katil queen atau dua katil bujang. Antara kemudahan dalam bilik termasuk penyaman udara, pancuran mandi, TV kabel dan wifi percuma. Harga yang ditawarkan ialah RM 66 untuk satu malam, tetapi ada juga dijual pada harga diskaun, iaitu RM 46 semalam.

11. Imperial Warisan

Imperial Heritage Hotel Melaka terletak di 1, Jalan Merdeka, Melaka, Melaka, 75000, Malaysia dengan nombor telefon + 606-289-9000.

Hotel mempunyai 329 bilik yang mempunyai beberapa kemudahan, termasuk bufet sarapan (surcaj), 7 restoran, bar / ruang istirahat, kemudahan gim, sewa basikal, pusat perniagaan, bilik, dobi, surat khabar mesyuarat dan kemudahan orang kurang upaya.

Jenis-jenis bilik yang ada, antara lain:

a. standard
Bilik-bilik standard berukuran 23 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 1 katil kembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 236 setiap malam atau harga dengan diskaun yang RM 189 semalam.

b. bilik Superior
bilik Superior berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 1 katil kembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 264 setiap malam atau harga dengan diskaun yang RM 211 semalam.

c. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 32 meter persegi dengan 1 katil kelamin atau 1 katil kembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 283 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 226 semalam.

d. Studio
Studio berukuran 36 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 311 untuk satu malam, atau harga dengan diskaun yang RM 249 semalam.

e. Executive Suite (Corner)
Suite Eksekutif berukuran 40 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga semalam RM 340, atau harga dengan diskaun yang RM 272 semalam.

f. Suite Perniagaan (Corner)
Suite Perniagaan berukuran 38 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga semalam RM 340, atau harga dengan diskaun yang RM 272 semalam.

g. Suite (Warisan)
Suite (Heritage) berukuran 54 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga semalam RM 472, atau harga dengan diskaun yang RM 377 semalam.

h. Suite (Imperial)
Suite (Imperial) berukuran 82 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil dounle. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Layout terdiri daripada dua bilik tidur, ruang makan dan ruang istirahat. Harga semalam RM 585, atau harga dengan diskaun yang RM 468 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik mempunyai penyaman udara, air botol, bidet, selamat, pembuat kopi / teh, dapur mini, pancuran mandi, meja, pengering rambut, televisyen, telefon, langsir cahaya telap, TV LED, dan wifi percuma.

12. Hotel Sentral Melaka

Hotel Sentral Melaka terletak di No. 20, Jalan Tun Sri Lanang, Melaka, Melaka, 75100, Malaysia dengan nombor telefon + 606-284-0088.

Hotel dengan 145 bilik tetamu mempunyai kemudahan seperti restoran, kafe, kolam renang luaran, gimnasium, bilik, bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, lif, peti keselamatan, dan lain-lain mesyuarat.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Superior Twin
Bilik Twin Superior 20 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa semalam RM 175 dan RM 200, manakala harga dengan diskaun yang RM 128 dan RM 146 untuk satu malam.

b. Double deluxe bilik
bilik deluxe double berukuran 20 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa ialah RM 220 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 161 semalam.

c. bilik Bertiga
Bilik Triple 20 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa ialah RM 270 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 197.

d. Bilik keluarga
Bilik-bilik keluarga 25 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik keluarga boleh menampung empat orang dewasa dan seorang kanak-kanak kecil. Harga biasa ialah RM 320 setiap malam, manakala harga dengan diskaun yang RM 234.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, peti besi, pembuat kopi / teh, bilik mandi pancuran, bar mini, pengering rambut, seterika, TV satelit, dan wifi percuma.

13. Swiss-Garden Hotel & Residences

Swiss-Garden Hotel & Residences Melaka adalah sebuah hotel yang terletak di T2-4 The Shore @ Sungai Melaka, Persisiran Jalan Bunga Raya, Melaka, 75300, Malaysia dengan nombor telefon + 606-288-3131.

Hotel dengan 600 bilik mempunyai beberapa kemudahan termasuk restoran, kolam renang luaran, gimnasium, pusat perniagaan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, lif, kemudahan orang kurang upaya.

Hanya ada satu jenis bilik yang disediakan ialah bilik-bilik mewah dengan saiz 32 meter persegi. Bilik ini mempunyai dua katil single dan bilik mandi pancuran mandian-tab mandi.

Kemudahan-kemudahan lain yang berada di dalam bilik yang disediakan ialah penyaman udara, peti besi, pembuat kopi / teh, bar mini, besi, surat khabar, telefon, TV satelit, dan wifi percuma. Harga biasa ialah RM 208 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 187 semalam.

14. Mimosa Hotel

Mimosa Hotel Melaka terletak di No. 108, Jalan Bunga Raya, Melaka, Melaka, 75100, Malaysia dengan nombor telefon + 606-282-1113.

Hotel dengan 62 bilik tetamu yang mempunyai beberapa kemudahan ciri-ciri seperti restoran, sewa basikal, lawatan tempahan / tiket, perkhidmatan limousin atau bandar perkhidmatan kereta, dobi dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai lantai mezanin dengan akses melalui tangga. Saiz bilik 19 meter persegi dengan 2 katil berkembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 2 orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 140 untuk satu malam, ada juga harga terhad dengan diskaun adalah RM 91 semalam.

b. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 19 meter persegi dengan 2 katil berkembar. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung maksimum 3 dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 160 untuk satu malam, ada juga harga terhad dengan diskaun adalah RM 104 semalam.

c. Executive room
Bilik eksekutif berukuran 25 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 190 untuk satu malam, ada juga harga terhad dengan diskaun adalah RM 124 semalam.

Kemudahan dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, saluran TV premium, pembuat kopi / teh, pancuran, pengering rambut, seterika, telefon, dan wifi percuma.

15. Herald Boutique

Herald Boutique Hotel terletak di 571-ABC, Plaza Melaka, Jalan Hang Tuah, Melaka, 75300, Malaysia dengan nombor telefon + 606-286-1116. Hotel dengan 65 bilik mempunyai meja depan dan simpanan bagasi 24 jam. jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Superior Twin
Bilik Twin Superior berukuran 33 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa yang menawarkan harga RM 118 semalam.

b. Bilik Double Superior
bilik Double Superior berukuran 33 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil queen. Bilik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa dihargai RM 118 semalam.

c. Triple deluxe bilik
bilik deluxe Triple berukuran 48 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil bujang. Bilik-bilik yang boleh memuatkan empat orang dewasa dihargai RM 221 semalam.

d. bilik Deluxe (Jacuzzi)
bilik Deluxe (Jacuzzi) berukuran 48 meter persegi dengan 1 katil king dan mempunyai tab mandi spa peribadi. Bilik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa dihargai RM 247 semalam.

e. bilik Deluxe (Spa)
bilik Deluxe (Spa) berukuran 48 meter persegi dengan 1 katil bersaiz king dengan jet tab mandi. Bilik yang boleh memuatkan tiga orang dewasa dihargai RM 281 semalam.

f. Family Suite
Family Suite berukuran 65 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik ini mempunyai tab mandi spa peribadi. Bilik-bilik yang boleh memuatkan 5 orang dewasa yang menawarkan harga RM 307 semalam.

g. Suite Eksekutif
Suite Eksekutif berukuran 75 meter persegi dengan 1 katil king dan dua katil queen. Bilik ini mempunyai tab mandi spa peribadi. Bilik-bilik yang boleh memuatkan tujuh orang dewasa dihargai RM 762 semalam.

Tags : Hotel di melaka agoda raya trivago wonderland sentral tengah tepi pantai yang ada swimming pool dekat jonker street bathtub kolam renang ayer keroh water park alor gajah air a’famosa river cruise rembia riverside murah rm50 dekat rumah sakit mahkota bawah rm100 taman jalan euro rich casa del rio costa rica wana resort review rekomendasi regalo renaissance asiaroom romantik rosmerah romantis connecting room tengah town sungai tripadvisor tanjung bidara tengkera terendak tampin tempahan kad kredit booking berdekatan taming sari masjid tanah berdekatan menara taming sari tema pekan senarai padang temu jawatan kosong terkini terbaik durian tunggal jalan hang tuah tune bajet tun ali perak jaya part time tiga bintang tidur tiang dua with waterworld walk wakaf best western sekitar semabok serkam selandar diserbu kerja sambilan sambut birthday selat malaka pesisir sun flower udang rambai kuala baru pinggir simpang empat jacuzzi theme dan harga dataran pahlawan untuk family day berhampiran dalam bas parade hospital duyong duduk bandar hilir direktori dinner dijual disewa dijadikan doctor expedia equatorial bercuti ekonomi emperor menginap pengalaman everly honeymoon ulu umbai langkawi utem sg unik ikut jam orkid offer ok price pemandangan laut pulau peringgit pernu ujong pesona pelik pelacuran permai puteri puri bukit piatu pilihan lendu limbongan linggi londang lumpur kota laksamana menghadap lanang latihan industri lunch buffet lima line clear list lokasi lorong pandan klebang kelebang krubong kawasan katil banda kaba kancil kayu kadar kampung morten kelantan kundur kubu kucing kursus king hello kitty kisah seram berbuka puasa king’s green berhantu komen kontena jasin jebat jumlah jimat johan halal hash house holiday gong gambar guesthouse guide a felda famous malaysia mitc merlimau malim iris plaza mas menarik mewah 2014 minyak misteri milik bumiputera molek negeri nama naza contact number nombor telefon nightlife booking.com bachang bacang bandung besar berendam beruang buaya butik venus boutique city cheng central cantik cari cadangan cerita medical centre china comfort cowboy zoo

Leave a reply "15 Hotel di Melaka Raya Murah Yang Ada Swimming Pool Bathtub Dekat Jonker Street Sentral Bandar Hilir"

Author: