18 Hotel di Kuantan Pahang Ada Swimming Pool Kolam Renang Bathtub Tepi Pantai Laut Yang Best

Ia adalah ibu negeri Pahang Kuantan, Malaysia yang mempunyai beberapa tarikan semula jadi seperti pantai, sungai dan air terjun. Tidak hairanlah terdapat banyak hotel dibina di kawasan tersebut. Ulasan berikut sejumlah hotel 18 di Kuantan, Malaysia:

1. Sri Manja Boutique Hotel

Sri Manja Boutique Hotel terletak di B2-34, Jalan 1M7 / 1, Bandar Indera Mahkota, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25200 melalui nombor telefon + 609-614-6222. Hotel ini mempunyai 309 bilik tetamu menyediakan kemudahan sarapan percuma, restoran, dobi, pusat perniagaan, bilik mandi kurang upaya, dan lain-lain.

Bilik-bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Which
Yang mana bilik saiz 15 bilik meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM 84 semalam.

b. Superior Twin room
bilik Twin Superior berukuran 18 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 110 setiap malam.

c. bilik Queen Superior
bilik Queen Superior berukuran 18 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 110 setiap malam.

d. Bilik Queen Jepun
bilik Jepun dengan Queen bersaiz 20 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 140 setiap malam.

e. bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 22 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 162 semalam.

f. Suite Junior
Suite Junior berukuran 25 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 197 semalam.

Kemudahan bilik tersedia termasuk: WiFi percuma, TV kabel, pembuat kopi / teh, bilik mandi separuh terbuka dengan pancuran, pendingin hawa, meja tulis, kemudahan seterika, telefon, dan lain-lain.

2. Pusat Bandar Vistana Kuantan

Vistana Kuantan City Centre terletak di Teluk Sisek, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia, melalui nombor telefon + 609-524-8000.

Hotel ini mempunyai 215 bilik menyediakan pelbagai kemudahan seperti sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, tempat untuk bermain golf, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, pelancongan tempahan / tiket, dobi, kemudahan bagi orang kurang upaya, dan lain lain.

Bilik-bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik eksekutif
Bilik Eksekutif mempunyai keluasan 22 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bersaiz queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan bermula RM 212 – RM 285 setiap malam.

b. Suite Eksekutif
Bilik Eksekutif mempunyai keluasan 69 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Terdapat ruang tamu yang berasingan. harga yang ditawarkan bermula RM 500 dan RM 550 setiap malam.

Kemudahan yang disediakan termasuk: WiFi percuma, TV kabel, pembuat kopi / teh, pancuran mandi, simpanan, pendingin hawa, meja tulis, bar mini, telefon dan lain-lain.

3. Cathayana Hotel

Cathayana Hotel terletak di A41 / 3, Lorong Tun Ismail 5, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia, melalui nombor telefon + 609-514-2000. Hotel ini mempunyai 9 tingkat dengan 110 bilik Tetamu. kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, surat khabar, penyimpanan bagasi dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
bilik Superior menyediakan 1 katil bersaiz King atau 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 126 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 116 semalam.

b. Bilik Bertiga Yang
Bilik Bertiga Yang menyediakan 1 katil raja dan 1 katil single. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 154 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 139 semalam.

c. bilik keluarga
bilik keluarga menyediakan 1 katil raja dan 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 154 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 172 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam setiap bilik termasuk wifi percuma, penyaman udara, air botol hadiah, selamat, saluran tv premium, kemudahan membuat kopi / teh, pancuran mandi, meja tulis, peti sejuk, besi, dan lain-lain.

4. Mega View Hotel Kuantan

Mega View Hotel Kuantan terletak di Lot 567, Jalan Besar, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25000 melalui nombor telefon + 604-517-1888. Hotel ini mempunyai 94 bilik tamu. kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, perkhidmatan bilik, kelab kesihatan, bilik mesyuarat, kemudahan dobi dan surat khabar percuma.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Twin Yang
Twin Yang 23 meter persegi saiz bilik dengan 2 katil single. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan laut dan bandar dengan kapasiti 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 108 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 97 semalam.

b. bilik eksekutif
Bilik-bilik Executive berukuran 23 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan laut dan bandar dengan kapasiti 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM 133 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 120 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk Wi-Fi percuma, saluran tv premium, peti sejuk, bar mini, pembuat kopi / teh, pancuran mandi, peti keselamatan, telefon dan katil tambahan (atas permintaan).

5. Central Hotel Kuantan

hotel Kuantan Sentral terletak di no. 45P Road, Pahanng, 25000 Kuantan, Malaysia, melalui nombor telefon + 603-2321-6000. Kuantan Sentral Hotel mempunyai 96 bilik dan kemudahan seperti bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, lawatan tempahan / tiket, kemudahan dobi dan kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
Bilik-bilik Superior menyediakan satu katil queen atau 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 153 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 112 semalam.

b. bilik Which
Bilik yang menyediakan 1 katil ratu atau 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 175 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 128 setiap malam.

c. bilik Bertiga
bilik Triple menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 218 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 159 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam setiap bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, pembuat kopi / teh, meja tulis, bar mini, kemudahan seterika, telefon, tv satelit, WiFi percuma, dan lain-lain.

6. Swiss

The Zenith Hotel terletak di Jalan Putra Square 6, Putra Square, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25200 melalui nombor telefon + 607-565-9595.

Hotel dengan 600 bilik tetamu menyediakan pelbagai kemudahan seperti sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, tempahan pelancongan / tiket, dobi, peti besi, dan lain-lain.
Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Which
Which 35 meter persegi saiz bilik dengan 1 katil raja atau katil berkembar. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 340 dan RM538 bagi setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 272 dan RM 430 setiap malam.

b. bilik Which (Super)
Yang bilik (Super) berukuran 47 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan, iaitu 387 dan RM RM 613 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 309 dan RM 491 untuk satu malam.

c. Superior
bilik Superior berukuran 60 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 453 dan RM 660 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 362 dan RM 528 untuk satu malam.

d. Club (Titanium)
Club bilik (Titanium) saiz 38 bilik meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan RM iaitu dan RM 495 708 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 396 dan RM 566 untuk satu malam.

e. Suite keluarga
Family Suite-bersaiz 72 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 5 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 594 dan RM 821 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM dan RM 475 657 semalam.

f. Suite Eksekutif
Executive Suite bersaiz 72 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan RM iaitu dan RM 915 689 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 551 dan RM 732 untuk satu malam.

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, air botol, tab mandi dan pancuran, katil bayi bayi, selamat, pembuat kopi / teh, peti ais, meja tulis, papan seterika, telefon, tv satelit, dan wifi percuma.

7. P. Garden Hotel

Cik. Garden Hotel terletak di Lot 5 & 1 d, Gambut, Off Jalan Beserah, Kuantan, Pahang, Malaysia dengan 25300, nombor telefon + 609-492-8888. Di hotel 12 tingkat ini mempunyai 204 bilik tamu.

Kemudahan yang disediakan termasuk restoran, kedai roti / Snek, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, arena pusat permainan, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi, kemudahan mesyuarat untuk orang kurang upaya, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Bilik untuk seorang Yang
Bilik untuk seorang yang berukuran 42 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar boleh memuatkan satu orang. harga yang ditawarkan iaitu RM 220 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 198 semalam.

b. bilik Twin Yang
Bilik twin yang berukuran 42 meter persegi dengan 1 katil kembar. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 220 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 198 semalam.

c. Bilik Bertiga keluarga
Bilik keluarga Triple berukuran 42 meter persegi dengan 3 katil single. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 304 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 274 semalam.

Kemudahan setiap bilik termasuk: penyaman udara, balkoni, bilik mandi, tab mandi atau pancuran, peti keselamatan, pembuat kopi / teh, peti ais, bar mini, kemudahan seterika, telefon, tv satelit, dan wifi percuma.

8. Mandurah Hotel

Mandurah hotel yang terletak di Jalan Pantai, Meninggalkan Kuantan-Kuantan, Pahang, Kemaman, 26100, Malaysia melalui nombor telefon + 603-543-5566. Hotel ini mempunyai 60 bilik tetamu. kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, pantai persendirian, selamat, tempat berkelah dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Standard Twin
Standard Twin saiz bilik adalah 27 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini menampilkan pemandangan laut dan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 179 semalam.

b. Double
bilik double mempunyai 1 katil raja. Bilik ini menampilkan pemandangan taman dan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 179 semalam.

c. Bilik King 2
jenis ini mempunyai 2 katil raja dengan pemandangan pantai. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 330 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam setiap bilik termasuk: penyaman udara, peti keselamatan, tv dengan saluran premium, kemudahan membuat kopi / teh, Wi-Fi, pancuran mandi, meja tulis, bar mini, wifi percuma dan lain-lain.

9. E-RED Hotel Sdn Bhd

E-RED Hotel Sdn Bhd terletak di Lot 113, Seksyen 19, Jalan Haji Abdul Azin, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia, melalui nombor telefon + 603-516-3331. Hotel ini mempunyai 7 tingkat dengan 91 bilik. Kemudahan yang terdapat iaitu sarapan bufet, restoran, peti deposit keselamatan bilik, dobi, Lif, dan lain-lain mesyuarat.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Which
Bilik yang menyediakan 1 katil raja dengan bilik menghadap ke bandar. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 146 dan RM 178 untuk satu malam.

b. bilik Twin Yang
Bilik Twin Yang menyediakan 2 katil single dengan bilik menghadap ke bandar. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 146 dan RM 178 untuk satu malam.

c. bilik perniagaan
Perniagaan menyediakan bilik 1 katil raja dengan ruang yang menghadap ke bandar. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 178 dan RM 210 untuk satu malam.

d. bilik keluarga
bilik keluarga menyediakan 1 katil bersaiz king dan 1 katil single, dengan bilik menghadap ke bandar. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. harga yang ditawarkan, iaitu 263 dan RM RM 231 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, kopi atau teh, internet kabel, pancuran mandi, meja tulis, bar mini, pengering rambut, seterika, TV kabel, dan lain-lain.

10. Arenaa Batik Boutique Hotel

Arenaa Batik Boutique Hotel terletak di E2324-2326, Jalan Dato ‘Wong Ah Jang, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25100 melalui nombor telefon + 609-513-9800. Tetamu boleh memilih dari 63 bilik tetamu. kemudahan yang disediakan termasuk pusat perniagaan, bilik mesyuarat dobi, Lif, dan lain-lain

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Bilik Tatami
Tatami mempunyai keluasan 12 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM 90 semalam.

b. bilik Twin Yang
bilik kembar yang mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan dua katil berkembar. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa dan mempunyai pemandangan bandar. Harga yang ditawarkan iaitu RM 94 semalam.

c. bilik keluarga
bilik keluarga mempunyai keluasan 15 meter persegi bilik dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 133 semalam.

d. Honeymoon Suite
Honeymoon Suite mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 137 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, peti keselamatan, pembuat kopi / teh, pancuran mandi, bar mini, meja menulis, pengering rambut, besi, telefon, lcd tv, dan wifi percuma.

11. D’Embassy Serviced Residence Suites

D’Embassy Serviced Residence Suite terletak dalam Alley perlindungan 76, Beserah, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25050 melalui nombor telefon + 607-564-2868. Hotel ini mempunyai 196 bilik.

Kemudahan yang terkandung di dalamnya ialah, kolam renang luar, kolam kanak-kanak kemudahan gim, sauna, taman permainan, bilik persidangan, dobi, bilik mandi, orang kurang upaya dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Pangsapuri mesra keluarga, 3 bilik tidur
Keluarga Flat bersaiz 98 meter persegi dengan 2 Katil Queen dan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar dengan kapasiti 6 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Layoutnya terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. harga yang ditawarkan iaitu RM 256 semalam.

b. pangsapuri eksklusif, 3 bilik tidur
pangsapuri eksklusif berukuran 119 meter persegi dengan 2 katil queen dan 2 katil single. Bilik-bilik mempunyai balkoni yang menawarkan pemandangan bandar dengan kapasiti 6 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Layoutnya terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. harga yang ditawarkan iaitu RM 300 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, dapur, kemudahan membuat kopi / teh, bilik mandi pancuran, bar mini, meja menulis, pengering rambut, katil bayi bayi, TV kabel, peti sejuk dan lain-lain.

12. Hotel Rocana

Rocana Hotel terletak di B2-B10 Lorong Tun Ismail 8, Sri Merchandise 2, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia, melalui nombor telefon + 604-517-3993. Hotel ini mempunyai 87 bilik tamu juga menyediakan pelbagai kemudahan seperti sarapan, grill barbeku, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, dobi, tv awam, dan kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
saiz bilik Superior adalah 31 meter persegi dengan 1 katil raja atau 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 180 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 162 semalam.

b. bilik Which
saiz bilik Superior adalah 37 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu, RM 214 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 193 semalam.

Kemudahan disediakan untuk setiap bilik yang penyaman udara, air botol, bayi bayi, selamat, saluran tv premium, pembuat kopi / teh, pancuran mandi, peti sejuk, meja tulis, papan, dan wifi percuma.

13. Switzerland-Garden Beach Resort Kuantan

Switzerland-Garden Beach Resort Kuantan terletak di 2656-2657, Mukim Sungai Karang, Pantai Balok, Kuantan, Pahang, Penyerahan, 26100, Malaysia melalui nombor telefon + 609-544-7333. Di hotel 4 tingkat ini mempunyai 304 bilik tamu.

Fasilitas yang disediakan merangkumi Kelab kanak-kanak, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kedai roti / makanan ringan, bar pantai, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, gimnasium, spa, taman permainan, sauna, pusat permainan arana, meja biliard, persidangan pusat perniagaan bilik, kereta bandar atau limousin perkhidmatan, kemudahan dobi dan lain-lain.

Jenis bilik untuk dipilih termasuk:

a. Yang bilik (2 katil)

Bilik yang menyediakan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai teres peribadi boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu 376 dan RM RM 418 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 301 dan RM 334 untuk satu malam.

b. Yang bilik (1 katil bersaiz king)
Bilik Yang menawarkan 1 katil raja. Bilik ini ialah 40 meter persegi mempunyai teres yang menawarkan pemandangan taman. harga yang ditawarkan iaitu 376 dan RM RM 418 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 301 dan RM 334 untuk satu malam.

c. Yang Room, 2 katil single (Eksekutif)
Yang mana bilik (Executive) menyediakan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan teres peribadi mampu menampung sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 435 dan RM 476 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 348 dan RM 381 untuk satu malam.

d. Yang Room, 1 katil raja (Executive)
Yang mana bilik (Executive) berukuran 40 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan teres dengan pemandangan taman dan boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 435 dan RM 476 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 348 dan RM 381 untuk satu malam.

e. Yang Room, 1 katil raja (Premiere)
Yang bilik, 1 katil raja (Premier) menawarkan teres peribadi. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan RM iaitu dan RM 524 482 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 386 dan RM 419 untuk satu malam.

f. Yang Room, 2 katil single (Premiere)
Bilik-bilik jenis ini menyediakan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan teres peribadi mampu menampung sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan RM iaitu dan RM 524 482 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 386 dan RM 419 untuk satu malam.

g. Studio, 1 katil raja
Jenis bilik menawarkan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan teres peribadi dengan pemandangan taman dan halaman ini mampu menampung 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 547 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 438 semalam.

h. bilik keluarga
Bilik Keluarga berukuran 62 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan teres dengan pemandangan taman mampu menampung 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 718 per harga tau Malama dengan diskaun IE RM 574 semalam.

i. Suite Eksekutif, 1 katil raja
Jenis bilik menawarkan 1 katil raja. Executive Suite bersaiz 72 meter persegi dengan pemandangan teres yang menawarkan laut dan ruang duduk berasingan. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu 924 RM setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 739 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik: Penyaman udara, air botol, bayi bayi, peti keselamatan, kemudahan membuat kopi / teh, bilik mandi pancuran mandian-tab mandi, peti ais, meja tulis, teres, pengering rambut, telefon, tv satelit, katil tambahan (bayaran tambahan), dalam bilik perkhidmatan urut, dan wifi percuma.

14. Shahzan Inn Kuantan

Shahzan Inn Kuantan terletak di Lot Pt240, masjid / jalan Jalan Bukit Ubi, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25000 melalui nombor telefon + 609-513-6688.

Hotel ini mempunyai 127 bilik tetamu menyediakan pelbagai kemudahan seperti restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kanak-kanak kolam renang, bilik persidangan, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi, kemudahan bagi orang kurang upaya, dan lain-lain.

Bilik-bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Which
Yang mana bilik mempunyai 1 katil double atau katil berkembar. Meliputi kawasan seluas 13 meter persegi bilik mempunyai pemandangan bandar raya dan mampu untuk 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 120 setiap malam, atau harga dengan diskaun iaitu RM 108 semalam.

b. bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai satu katil double atau twin katil. Bilik yang meliputi kawasan seluas 18 meter persegi yang menawarkan pemandangan bandar raya dan mampu untuk 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 257 untuk satu malam, atau harga dengand iskon iaitu RM 232 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, saluran tv premium, pembuat kopi / teh, pancuran bilik mandi, peti sejuk, meja menulis, pengering rambut, seterika, telefon, TV kabel, dan wifi percuma.

15. Hotel Grand Continental Kuantan

Hotel Grand Continental Kuantan terletak di Gambut, Kuantan, Pahang, Malaysia, 25000 melalui nombor telefon + 609-513-8888.

Hotel ini mempunyai 198 bilik tetamu. Kemudahan yang terdapat di dalam hotel yang sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kelab kesihatan, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi, perkhidmatan perkahwinan, Lif, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Twin Yang
Bilik twin yang berukuran 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 119 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 107 setiap malam.

b. Bilik Bertiga Yang
bilik Triple saiz yang adalah 31 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 154 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 139 semalam.

c. bilik Double Premium
Premium Double meter 27 persegi saiz bilik dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 197 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 178 semalam.

d. Premium Twin bilik
Premium Twin saiz bilik adalah 27 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 197 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 178 semalam.

e. bilik Triple Premium
Premium Triple room bersaiz 31 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 232 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 208 setiap malam.

f. Studio Premium
Premium Studio berukuran 45 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 257 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 232 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, bar mini, pancuran mandi, pengering rambut, TV kabel, wifi percuma, dan lain-lain.

16. Hotel De Rhu Beach

De Rhu Beach Hotel terletak di 152, batu River, Beserah, Kuantan, Pahang, Malaysia, 26100 melalui nombor telefon + 604-557-9000. hotel 3 tingkat ini mempunyai 162 bilik tamu.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gimnasium, taman permainan, racquetball / gelanggang skuasy, bilik mesyuarat, dobi, selamat, Taman, dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Double Superior
bilik Double Superior berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik mempunyai pemandangan taman mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 169 semalam.

b. Superior Twin room
bilik Twin Superior berukuran 28 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan taman mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 169 semalam.

c. kembar Yang
Bilik-bilik double yang menyediakan satu katil double. Bilik-bilik mempunyai pemandangan kolam renang dan laut mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 233 semalam.

d. bilik Twin Yang
Bilik Twin Yang menyediakan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan kolam renang dan laut mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 233 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, pembuat kopi, pancuran mandi, meja tulis, bar mini, besi, tv kabel, telefon, katil tambahan (bayaran tambahan), wifi percuma, dan lain-lain.

17. Hotel Skytree

Skytree Hotel terletak di B50, Jalan Dato Lim Hoe Lek, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia, melalui nombor telefon + 609-513-9898. Hotel 4-tingkat yang mempunyai 60 bilik tetamu. Kemudahan yang terdapat di dalam bentuk sarapan, kafe, perkhidmatan bilik dan penerimaan tetamu 24-jam.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. kembar Yang
Bilik-bilik double yang menyediakan 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM RM 102 dan 111 semalam.

b. Bilik Bertiga Yang
Bilik Bertiga Yang menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu 116 RM dan RM 130 setiap malam.

c. bilik keluarga (Yang)
bilik keluarga Yang menawarkan 2 katil bersaiz queen. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM dan RM 134 153 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, pancuran bilik mandi, peti sejuk, meja menulis, pengering rambut, seterika, telefon, TV kabel, dan wifi percuma.

18. Hotel Seri Malaysia Kuantan

Hotel Seri Malaysia Kuantan terletak di Jalan Telok Sisek, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia melalui nombor telefon + 609-513-6666. hotel 2 tingkat ini mempunyai 96 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan percuma, restoran, kolam renang luar, bilik mesyuarat, dobi dan peti deposit keselamatan di kaunter penyambut tetamu.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Double Standard
Bilik Standard Double menyediakan 1 katil queen. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu, RM 158 semalam.

b. bilik Twin Standard
bilik Twin Standard menawarkan 2 katil bujang. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu, RM 158 semalam.

c. bilik keluarga
bilik keluarga menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 196 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk penyaman udara, kemudahan membuat kopi / teh, pengering rambut, pancuran mandi, telefon dan wifi percuma.

Tags : Hotel di kuantan pahang trivago agoda yang best tepi pantai malaysia ada swimming pool kolam renang laut singingi parade pekan pelabuhan pavillion pakej paip panas senarai murah pelacuran pengalaman peta perkahwinan perabot terpakai air putih jalan tanah berbuka puasa putra square buka pilihan sungai teluk temerloh triang taman tas tab mandi terbaik taluk riau tanjung lumpur gelang tangkap khalwat basah termurah terbaru tempahan cempedak tune tun ismail tiga bintang kerja part time and cherating bathtub alor akar selamat menarik berhantu selesa ok utc ular bukit ubi unik untuk honeymoon family pasangan kekasih inderapura islam indera mahkota ikut jam iftar latihan industri pavilion lanchang lipis lembing luxury list la line clear lima green leaf location megamall maran mentakab muadzam mewah east coast mahal maksiat sri manja megaview melayu menginap mencari mega view rm50 aparment bajet negeri nama nombor telefon contact number nightlife blog bandar balok beserah bentong bera bukittinggi benta tengah wisma belia besar bulatan buffet ramadhan sekilau 2 3 4 5 bilik booking boutique vistana season vegetarian vet chini chenor colmar cameron cantik cari cathayana cityview crystal city continental grand connecting room xcape escape zenith jawatan promosi

Leave a reply "18 Hotel di Kuantan Pahang Ada Swimming Pool Kolam Renang Bathtub Tepi Pantai Laut Yang Best"

Author: