12 Hotel di Kuala Terengganu Tepi Pantai Berdekatan Pasar Payang Yang Ada Swimming Pool / Kolam Renang Murah

Jika anda atau akan melawat Kuala Terengganu dan penginapan wanna keliru di mana, tidak perlu bimbang. Terdapat banyak hotel besar di Kuala Terengganu yang anda boleh memilih, sudah tentu disesuaikan dengan bajet dan keperluan anda di sana.

Selain daripada berlokasikan di tempat-tempat strategik, akses awam dan berhampiran dengan tempat-tempat yang menarik di sekitar yang lain, hotel Kuala Terengganu di bawah juga hotel terbaik dengan kemudahan yang harga agak lengkap dan berpatutan.

1. Hotel Grand Continental Kuala Terengganu

Terletak di Lot 004.023, Jalan Sultan Zainal Abidin, Daerah 8, Pusat Bandar, Malaysia, 20000, Hotel Grand Continental merupakan salah satu hotel di Kuala Terengganu.

Dengan harga bermula dari RM 249 permalam, setiap bilik dilengkapi dengan TV kabel, kerusi, penghawa dingin, bar mini, kemudahan membuat kopi dan teh, dan peti sejuk. Dari bilik-bilik hotel anda boleh menikmati pemandangan laut kerana ia diuruskan secara langsung dengan Laut China Selatan.

Jika anda seorang kendaraan BBQ, terdapat BBQ kemudahan luar-ness yang anda boleh mengambil kesempatan daripada. kemudahan awam lain termasuk restoran, kafe, bilik persidangan dan Dewan Bankuet, kolam renang luar, pusat kecergasan, pasar mini, kedai-kedai di hotel, serta pertukaran mata wang.

Telefon: + 60 9-625-1888

E-mel: reservation_kt@ghihotels.com.my.

2. TH & Convention Centre Hotel Terengganu

Terletak di lapangan terbang, Gong Badak, Kuala Terengganu, Malaysia 21300, TH Hotel & Convention Centre Terengganu, hotel ini mempunyai reka bentuk yang moden.

Perkamar harga bermula RM 170 dan anda mempunyai kemudahan seperti pendingin hawa, tempat untuk seterika, kemudahan TV satelit skrin-rata, tidak merokok, membuat teh dan kopi, serta mandi air panas mandi-cool.

Hotel ini sangat sesuai jika anda dan kasih sayang keluarga anda untuk berenang, terdapat orang dewasa tertutup dan kolam renang luaran dan kanak-kanak, serta taman permainan.

Manakala kemudahan awam lain terdapat sebuah pusat kecergasan, restoran, perkhidmatan perkahwinan, perkhidmatan dobi, serta bilik mesyuarat / bankuet.

Telefon: + 598 668 6666

Faks: + 603 667 4000

E-mel: sales.thht@thhotels.com.my.

3. Felda Residence Kuala Terengganu

Felda Residence Hotel Kuala Terengganu terletak di sepanjang Jalan Hiliran, 20300 Kuala Terengganu, Malaysia. Dari sini anda boleh melihat pemandangan dan persekitaran termasuk Sungai Terengganu Kuala yang terletak betul-betul di hadapan hotel.

Selain kemudahan bilik am seperti penyaman udara, TV satelit, pancuran mandi, kemudahan seterika, terdapat juga kemudahan lain yang menarik seperti bilik tidak merokok, lantai permaidani-pokok, cerek elektrik dan pengering rambut (atas permintaan). harga bilik Permalam bermula dari RM 140.

Telefon: + 60 9632 1111.

4. Hotel Ming Star

Hotel Ming Star terletak di Kuala Terengganu 217 Wisma Cermerlang, betul-betul, Jalan Sultan Zainal Abidin, 20000 Kuala Terengganu, Malaysia.

Perkamar julat harga dari RM 148 dengan kemudahan seperti pendingin hawa, pengering rambut, TV satelit, telefon, meja kerja, TV satelit, bar mini dan bilik mandi peribadi dengan.

Manakala kemudahan awam termasuk dobi, restoran, pasar mini, peti deposit keselamatan, surat khabar, perkhidmatan pembersihan harian, perkhidmatan ulang-alik, di mana fotokopi dan kemudahan faks, meja tempahan lawatan, spa dan kelab kesihatan dan sauna.

Telefon: (+ 6) 09-6.228.666

Fax: (+ 6) 09-6.227.666

E-mel: sales@mingstarhotel.com.

5. Primula Beach Hotel

Terletak di Jalan Persinggahan, 20400 Kuala Terengganu, Malaysia, hotel ini mempunyai pantai peribadi dan pemandangan taman dan laut adalah memalukan ketinggalan.

Dengan harga yang bermula dari RM 304, anda akan mendapat kemudahan bilik seperti penghawa dingin, balkoni peribadi, bilik mandi peribadi, pengering rambut, peti keselamatan peribadi, bar mini, kemudahan seterika, telefon, TV, dan kemudahan membuat teh dan kopi.

Hotel ini juga menawarkan kemudahan awam yang lengkap seperti restoran, bar, membeli-belah, kolam renang luar, taman, kawasan pantai persendirian, taman permainan, pusat kecergasan, urut dan spa, Kesihatan, Meja Tempahan Lawatan, pusat perniagaan, perkhidmatan dobi, pertukaran mata wang, faks dan fotokopi, kedai mesyuarat dan kemudahan bankuet, bilik, kedai Cenderamata / Hadiah, sewa kereta, surat khabar, dan juga perkhidmatan bilik.

Telefon: + 603-625-2100

Faks: + 603-623-3360.

6. Hotel Tanjong Vista

Terletak di Lot 4708, Jalan Sultan Zainal Abidin, 20000 Kuala Terengganu, Malaysia, Tanjong Vista Hotel menyediakan pelbagai jenis bilik, sama ada katil single atau double, bilik keluarga dengan harga bermula dari RM 169.

Dilengkapi dengan rata, kemudahan membuat kopi dan teh kemudahan, bar mini, penyaman udara dan bilik mandi lengkap dengan peralatan mandian dan pancuran mandian air panas.

Terdapat restoran yang menjual Malaysia dan juga masakan Barat jika anda lapar. kemudahan awam yang lain seperti kolam renang dalaman, pusat kecergasan, Perkhidmatan Faks / Fotokopi, dobi dan peti deposit keselamatan juga disediakan di sini.

Telefon: + 603-632 9988

Faks: + 603-631 8611

E-mel: enquiry@tanjongvista.com.my

7. The Regency Waterfront Hotel

Hotel ini mempunyai bilik-bilik yang luas dan reka bentuk super moden berlokasikan ini di Terengganu Equestarian Resort (TER), Jalan Sultan Mahmud, Kuala Ibaimark, 20400 Kuala Terengganu, Malaysia. Terdapat bilik mandi moden, sofa kerusi, meja kerja, Double Dresser, almari, kabel TV, seterika rata, tempat dan bilik mandi mewah lengkap dengan peralatan.

Di samping itu hotel ini menghadap pemandangan laut yang tenang juga menyediakan kemudahan awam yang lengkap seperti kolam renang yang luas luaran, restoran, Perkhidmatan Faks / Fotokopi, Perkhidmatan Menyeterika, cucian kering, dobi, kemudahan mesyuarat dan bankuet, perkhidmatan bilik, kedai, dan selamat supaya menampung semua keperluan anda sepanjang penginapan anda di sana. julat harga Perkamar dari RM 178.

Telefon: + 60 9-617 8866

8. Hotel Yt Midtown Kuala Terengganu

Terletak di no. 30, Jalan Tok Lam, 20100 Kuala Terengganu, Malaysia, Kuala Terengganu Hotel YT Midtown pilihan yang sesuai kerana dengan permulaan harga dari RM 120.

Kemudahan bilik yang ditawarkan sudah lantai bilik sangat penuh seperti permaidani, penyaman udara, TV kabel, telefon, swasta bilik mandi, cerek elektrik, seterika, pengering rambut, bar mini, kemudahan membuat kopi dan, serta pakej meja kerja. Selain bilik katil single dan double, terdapat juga bilik keluarga.

Kemudahan awam anda akan mendapat sama ada dobi, kemudahan mesyuarat dan bankuet, cucian kering dan penyetrika perkhidmatan.

Telefon: + 60 9-622 3088

Faks: + 609-622 2999

E-mel: ythotel@hotmail.com

9. Asia Premium Hotel

Hotel Asia Premium Hotel ditangani pada 134, 2nd Floor, Jalan Sultan Zainal Abidin, 20000 Kuala Terengganu, Malaysia. harga bilik hotel sangat murah, bermula dari bilik RM 110 boleh didapati dengan katil single, katil double dan bilik keluarga.

Setiap bilik dilengkapi dengan penghawa dingin, TV satelit rata, bilik mandi peribadi dengan pancuran, pengering rambut, cerek elektrik, sesuai mandi, telefon Lembaga dan kemudahan membuat kopi dan teh.

Manakala kemudahan hotel Ketua terdapat sebuah restoran, pasar mini, perkhidmatan pembersihan harian, Khidmat Kejut Tidur, faks dan fotokopi, Perkhidmatan Menyeterika serta mesyuarat dan kemudahan bankuet.

Telefon: + 60 9-622 5123

10. Hutan Hotel

Jika anda ingin mencari sebuah hotel dengan bajet mewah lagi murah, pilihan yang terbaik adalah hutan. Harga bermula dari RM 93 kemudahan bilik termasuk penyaman udara, pemanasan, bilik mandi peribadi yang lengkap dengan peralatan, meja solek, cerek elektrik, TV satelit rata, kemudahan membuat kopi dan teh, bilik tidak merokok, serta saman Board-mandi.

Selain bilik, terdapat kemudahan hotel yang lain seperti panggilan kejut, faks dan fotokopi, dan juga pakaian. Hotel konsep klasik ini mudah tetapi elegan ditangani di Lot PT 37.818, Blok G, Jalan Pak Gong Damat, Garden Village, Terengganu, Kuala Terengganu, Malaysia 21300.

Telefon: + 60 7 666 6666

11. Ming Paragon Hotel & Spa

Hotel Brasserie dialamatkan di 219, Jalan Sultan Zainal Abidin, 20000 Kuala Terengganu, Malaysia. Kemudahan-kemudahan bilik yang ditawarkan sangat menarik kerana bilik mandi peribadi yang lengkap dengan kemudahan bilik mandi, penghawa dingin, TV satelit, telefon, kemudahan membuat kopi dan teh, bar mini, meja kerja dan pengering rambut.

Dengan harga bermula dari RM 128, hotel ini juga mempunyai kemudahan awam yang lengkap seperti restoran, faks dan fotokopi, Perkhidmatan Menyeterika, dobi, urut, kelab kesihatan, sauna, spa, dan tab mandi panas.

Telefon: + 6096228666 / + 60 9-631 9966

Faks: + 6-096221888

E-mel: sales@mingparagon.com

12. Permai Hotel Kuala Terengganu

Yang terletak di alamat jalan Sultan Mahmud, Batu Burok ini ,, 20400 Kuala Terengganu, Malaysia, dilengkapi dengan pelbagai kemudahan seperti restoran, bilik mesyuarat, kedai-kedai di hotel, pusat perniagaan, Banquet Hall, dobi, sauna dan pusat kecergasan.

Manakala kemudahan bilik menyediakan pendingin hawa, TV satelit, kemudahan membuat kopi dan teh, bar mini, kemudahan seterika, meja kerja, bilik mandi dan pancuran mandian. harga yang ditawarkan untuk satu malam bermula dari RM 158.

Telefon: + 60 9-622 2122

Itulah hotel 12 di Kuala Terengganu anda boleh membuat pilihan jika anda bercuti atau mempunyai urusan perniagaan di sana. Menyesuaikan bajet dan keperluan anda kerana harga yang ditawarkan selaras dengan perkhidmatan dan kemudahan yang anda akan mendapat.

Semua hotel di atas juga menyediakan akses internet Wifi percuma serta tempat letak kereta yang luas. Tidak perlu risau jika bahasa bertemu Melayu tidak boleh difahami sebagai semua kakitangan boleh bercakap 2 bahasa, bahasa Melayu dan bahasa Inggeris.

Tags : Hotel di kuala terengganu tepi pantai yang ada kolam renang swiming pool berdekatan pasar payang trivago murah 2014 agoda 2015 blog website ekonomi batu enam resort rate review rm50 rakit felda residence bunga raya bawah rm100 buffet ramadhan route routard terbaik tune th terbaru termurah terkenal tercantik sri tanjung tabung haji seberang takir tanjong vista teratai tenang no telefon kerja part time tiga bintang town tourism best yt midtown menarik bagus selesa berhantu ibai indah permai inn jalan sultan ismail mini online primula promosi pekan penginapan peta paling paya keladi burok pakej perkahwinan pengalaman grand continental puteri pulau duyong pusat bandar berbuka puasa list lima lapangan terbang candle light dinner losong kemaman kenangan kucing kt mutiara jawatan kosong hiliran mahmud jetty job bilik harga halal homestay hotel-hotel seri malaysia helmet hensem gong badak girl dekat dan dua chalet apartmen cantik sewa dewan sumai seaview safety senarai airport alamanda alamat marang mewah merang menginap bercuti mingstar ming star mosque motel nama no nomor telefon telepon number nightlife berang besut booking.com budget bajet baru butik buruk 2 3 4 5 chendering cari .com cinema zainal abidin berbaloi