12 Hotel di Kota Kinabalu Sabah Berdekatan Dengan Centre Point Pasar Filipina Airport Ada Kolam Renang Murah


Kota Kinabalu adalah ibu kota Sabah, Malaysia, yang terletak di pantai barat laut Borneo. Bagi bakal pelancong yang ingin melawat di sana, hotel Ulasan berikut di Kota Kinabalu, Malaysia:

1. The Pacific Sutera Hotel

The Pacific Sutera Hotel terletak di 1 Sutera Harbour Boulevard, Sutera Harbour, Kota Kinabalu, Sabah, 88100, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-318-888. Hotel dengan hotel 12 tingkat ini mempunyai 500 bilik.

Antara kemudahan yang terdapat di tapak adalah kelab, penjagaan anak, sarapan pagi, restoran, bar / ruang istirahat kanak-kanak, pantai persendirian, kolam luar, kolam tertutup, kemudahan gim, padang golf, gelanggang tenis tertutup, spa, marina di harta, gelanggang pusat perniagaan, tenis luar, pusat permainan arena, meja pool, bilik mesyuarat dan bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, salun, ATM / bank, taman kemudahan orang kurang upaya dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. Bilik Deluxe dengan pemandangan padang golf
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 32.61 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan padang golf mampu menampung 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 588 setiap malam atau terdapat juga harga yang berkesan RM 500 dan RM 529 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

b. Bilik Deluxe dengan pemandangan laut
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 32.61 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 654 setiap malam atau terdapat juga harga yang berkesan RM 556 dan RM 589 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

c. Bilik Kelab dengan pemandangan padang golf (Pacific)
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 32.61 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. kemudahan yang terdapat tingkat eksekutif dengan kelab lounge, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. Bilik-bilik menawarkan pemandangan padang golf mampu menampung dua orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 764 setiap malam atau terdapat juga harga yang berkesan RM 649 dan RM 688 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

d. Suite Junior
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 75,25 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Layout mempunyai sebuah bilik tidur, ruang tamu dan ruang tamu, serta kemudahan yang terdapat tingkat eksekutif dengan kelab lounge, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. Bilik-bilik menawarkan pemandangan padang golf mampu menampung 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 1072 setiap malam atau terdapat juga harga yang berkesan RM 911 dan RM 965 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

e. Suite Eksekutif
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 105.25 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Layout mempunyai sebuah bilik tidur, ruang tamu dan ruang tamu, serta kemudahan yang terdapat tingkat eksekutif dengan kelab lounge, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 1193 setiap malam atau terdapat juga harga yang berkesan RM 1014 dan RM 1074 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, kabel internet, tv satelit, kemudahan minuman, bar mini, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, akhbar, televisyen, katil tambahan, katil, penghawa dingin, telefon, dan lain-lain.

2. TH Hotel

TH Hotel Kota Kinabalu terletak di Kota Kinabalu Komplesk Tabung Haji, Jalan Sembulan, PO Box 12908, Kota Kinabalu, Sabah, 88 832, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-230-777. Hotel ini mempunyai 108 bilik tetamu menyediakan beberapa kemudahan seperti sarapan percuma, restoran, pusat perniagaan, bantuan pelancongan / tiket dan lif.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Superior Twin
Bilik Superior Twin mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga biasa ialah RM 179 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 143 semalam.

b. Bilik Standard Triple
Bilik Standard Triple mempunyai keluasan 17 meter persegi dengan 3 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa ialah RM 226 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 181 semalam.

c. Double deluxe bilik
Double bilik deluxe mempunyai keluasan 17.5 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa ialah RM 226 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 181 semalam.

d. Bilik keluarga
Bilik keluarga mempunyai keluasan 22 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung empat orang dewasa. Harga biasa ialah RM 245 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 196 semalam.

e. Suite Eksekutif
Suite Eksekutif mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga biasa ialah RM 321 semalam, manakala harga dengan diskaun yang RM 257 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, WiFi percuma, lcd tv, kemudahan minuman, mandi, papan, dan telefon.

3. The Magellan Sutera Resort

The Magellan Sutera Resort terletak di 1 Sutera Harbour Boulevard, Kota Kinabalu, Sabah, 88100, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-318-888.

Hotel dengan hotel 5 tingkat ini mempunyai 456 bilik. Terdapat kemudahan lengkap di hotel, restoran, bar / ruang istirahat atau kafe, pantai persendirian, pantai ulang-alik, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, padang golf, gelanggang tenis, spa, sauna, pusat permainan arena, meja Bilar, tempahan pelancongan / tiket, dobi dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Deluxe dengan pemandangan taman
Bilik Deluxe dengan pemandangan taman mempunyai saiz 44 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menyediakan balkoni boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 715 untuk satu malam atau harga penjimatan adalah RM 608 dan RM 644 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

b. Bilik Deluxe dengan pemandangan laut
Bilik Deluxe dengan pemandangan laut mempunyai saiz 44 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik menyediakan balkoni boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 781 untuk satu malam atau harga penjimatan adalah RM 664 dan RM 703 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

c. Bilik Kelab dengan pemandangan laut (Magellan)
Bilik Kelab dengan pemandangan laut mempunyai saiz 61 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Terdapat kelab kemudahan lantai seperti lounge kelab, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 935 untuk satu malam atau harga penjimatan adalah RM 795 dan RM 842 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

d. Suite Eksekutif
The Suite Eksekutif mempunyai saiz 96 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Layout mempunyai sebuah bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Terdapat kelab kemudahan lantai seperti lounge kelab, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 1320 setiap malam atau harga penjimatan adalah RM 1122 dan RM 1188 semalam di bawah syarat-syarat tertentu

e. Suite Club (Magellan)
Suite Club mempunyai saiz 149 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Layout mempunyai sebuah bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Terdapat kelab kemudahan lantai seperti lounge kelab, bufet sarapan pagi, dan lain-lain. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 1504 setiap malam atau harga penjimatan adalah RM 1309 dan RM 1386 semalam di bawah syarat-syarat tertentu.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, internet kabel, TV LCD, kemudahan minuman, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, selamat, surat khabar, televisyen, katil tambahan, katil bayi, dan sebagainya.

4. Cititel Express

Cititel Express Kota Kinabalu terletak di No. 1, Jalan Singgah Mata1, Asia City, Kota Kinabalu, Sabah, 88000, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-521-188. Hotel dengan hotel 12 tingkat ini mempunyai 275 bilik. Sebahagian daripada kemudahan termasuk bufet sarapan pagi, sebuah bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi, lif, dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. standard
bilik standard mempunyai keluasan 12 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik mempunyai pemandangan bandar untuk menampung satu orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 160 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 120 setiap malam.

b. Pilih kasih
Bilik Double Standard mempunyai keluasan 13 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 170 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 127 semalam.

c. Bilik Double Standard, pemandangan laut
Bilik Double Standard mempunyai keluasan 13 meter persegi dengan 1 katil double. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 179 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 134 semalam.

d. Bilik Superior Twin
Bilik Superior Twin mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 189 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 142 semalam.

e. Bilik Twin Superior, pemandangan bandar
Bilik Superior Twin mempunyai keluasan 14 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 203 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 152 semalam.

f. Bilik Bertiga Superior
Bilik Superior Triple mempunyai keluasan 23 meter persegi dengan 1 katil kelamin dan 1 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan lautan (sebahagian) boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 283 setiap malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 212 semalam.

Kemudahan-kemudahan termasuk: penyaman udara, peti keselamatan, pancuran mandi, penghawa dingin, tv satelit, dan wifi percuma.

5. Horizon Hotel

Horizon Hotel terletak di Jalan Pantai, Beg Berkunci 2084, Kota Kinabalu, Sabah, 88 999, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-518-000.

Hotel dengan hotel 13 tingkat ini mempunyai 180 bilik. Antara kemudahan yang disediakan adalah sarapan bufet, restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, spa, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 30 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 340 setiap malam, atau harga penjimatan RM 272 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 30 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 373 untuk satu malam, atau harga penjimatan RM 298 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bidet, katil bayi, peti besi, kemudahan minuman, bilik mandi pancuran, bar mini, akhbar, telefon, katil lipat, bilik bersambung, tv satelit, dan wifi percuma,

6. Gaya Centre

Gaya Centre Hotel terletak di Jalan Tun Fuad Stephens, PO Box 13 751, Kota Kinabalu, Sabah, 88 843, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-245-567.

Hotel dengan hotel 14 tingkat ini mempunyai 256 bilik. Antara kemudahan yang disediakan untuk tetamu hotel termasuk kafe, sewa komputer, bantuan pelancongan / tiket dan lif.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Standard Twin
Bilik Standard Twin mempunyai keluasan 23 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik mempunyai pemandangan bandar raya dan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 203 setiap malam atau menyimpan dengan harga diskaun adalah RM 135 setiap malam. Terdapat juga harga yang termasuk sarapan iaitu RM 212 setiap malam atau RM 141 setiap malam.

b. bilik Superior
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 23 meter persegi dengan satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar dan boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 217 setiap malam atau menyimpan dengan harga diskaun adalah RM 144 semalam.

c. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 23 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. bilik dengan pemandangan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 245 setiap malam atau menyimpan dengan harga diskaun adalah RM 163 semalam.

d. Suite Studio
Studio Suite mempunyai luas 34 meter persegi dengan 2 katil bersaiz queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 349 setiap malam atau menyimpan dengan harga diskaun adalah RM 232 semalam.

e. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 45 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik mempunyai pemandangan bandar raya dan laut boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 368 setiap malam atau menyimpan dengan harga diskaun adalah RM 245 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, peti besi, kemudahan minuman, internet kabel, pancuran mandi, peti ais, meja, seterika, pengering rambut, tv satelit, dan wifi percuma.

7. Dreamtel

Dreamtel Kota Kinabalu terletak di 5, Jalan Padang, Kota Kinabalu, Sabah, 88000, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-240-333. Hotel dengan hotel 12 tingkat ini mempunyai 160 bilik.

Kemudahan yang disediakan untuk tetamu hotel ialah restoran, bilik mesyuarat, bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, lif, tv awam, dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 16 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 270 setiap malam, sedangkan jika mesej anda awal boleh mendapatkan harga berkesan RM 170 setiap malam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 18 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 297 semalam, manakala jika mesej anda awal boleh mendapatkan harga berkesan RM 187 semalam.

c. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai keluasan 18 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 297 semalam, manakala jika mesej anda awal boleh mendapatkan harga berkesan RM 187 semalam.

d. standard
bilik standard mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 317 semalam, manakala jika mesej anda awal boleh mendapatkan harga berkesan RM 200 setiap malam.

e. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 364 setiap malam, sedangkan jika mesej anda awal boleh mendapatkan harga berkesan RM 229 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bidet, selamat, pembuat kopi / teh, pancuran mandi, peti ais, meja, televisyen, tv satelit, dan wifi percuma.

8. Ming Garden Hotel and Residence

Ming Garden Hotel and Residence terletak di Taman Lorong Ming, Jalan Pantai, Kota Kinabalu, Sabah, 88000, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-528-888. hotel 11 tingkat dengan 600 bilik tetamu menyediakan.

Antara kemudahan untuk tetamu hotel termasuk kelab kanak-kanak, sarapan pagi, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, spa, kelab malam, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, dobi, perkhidmatan perkahwinan mesyuarat dan -lain lain.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 22 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 304 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 274 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 27 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 334 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 301 semalam.

c. bilik Deluxe 2
Bilik deluxe mempunyai keluasan 29 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 334 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 301 semalam.

d. bilik Premier
Bilik Premier mempunyai keluasan 38 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 446 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 401 semalam.
e. Suite Satu Bilik

suite satu bilik tidur mempunyai keluasan 39 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Layout terdiri daripada bilik tidur, ruang makan dan ruang istirahat. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 455 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 409 semalam.

f. Suite Dua-Bilik Tidur
Suite dua bilik tidur mempunyai keluasan 59 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan bandar boleh membawa empat orang dewasa. Layout terdiri daripada 2 bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Harga biasa yang ditawarkan adalah RM 755 untuk satu malam atau harga penjimatan dengan mesej awal yang RM 679 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol, bidet, selamat, pancuran mandi, peti ais, meja, televisyen, surat khabar, telefon, katil tambahan, tv kabel dan wifi percuma.

9. KK Suites

KK Suites Hotel terletak di 98-100 Jalan Gaya, Kota Kinabalu, Sabah, 88000, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-233-750. Bilik-bilik hotel adalah mudah dengan 24 kemudahan, pusat perniagaan, bantuan pelancongan / tiket, lif dan kemudahan untuk tetamu kurang upaya.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. Suite Standard (Single)
Suite Standard (Single) mempunyai keluasan 9 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 1 tetamu. Harga biasa boleh didapati, iaitu RM 98 malam per, atau harga penjimatan RM 75 semalam.

b. suite Deluxe (Twin)
suite Deluxe (Twin) mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 orang tetamu. Harga biasa boleh didapati, iaitu RM 120 setiap malam, atau harga penjimatan RM 92 semalam.

c. Suite deluxe (Double)
Suite deluxe (Double) mempunyai keluasan 15 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh mengandungi 2 tetamu dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa boleh didapati, iaitu RM 120 setiap malam, atau harga penjimatan RM 92 semalam.

d. deluxe suite
Suite mewah ini mempunyai keluasan 18 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh mengandungi 1 hingga 3 tetamu dan kanak-kanak. Harga biasa boleh didapati, iaitu RM 153 malam per, atau harga penjimatan RM 118 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, televisyen, telefon, tv satelit, dan wifi percuma.

10. Nexus Resort & Spa Karambunai

Nexus Resort & Spa Karambunai terletak di Off Jalan Sepangar Bay, Locked Bag 100, Kota Kinabalu, Sabah, 88 993, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-480-888. Hotel dengan hotel 5 tingkat ini mempunyai 485 bilik.

Kemudahan yang terdapat adalah lebih komprehensif, termasuk kelab anak bufet sarapan lounge pantai persendirian, kolam kanak-kanak, restoran, bar / kafe, luaran, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, padang golf, spa, sauna, pusat permainan arena, bilik, kemudahan dobi, taman dan lif mesyuarat.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Panorama
bilik Panorama mempunyai keluasan 42.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan taman mampu menampung 2 dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 597 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 328 semalam.

b. bilik Perdana, pemandangan lautan (Ocean Panorama Premier)
Bilik Premier mempunyai keluasan 42.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 699 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 385 semalam.

c. Deluxe room, pemandangan taman (Borneo Garden Deluxe)
Bilik deluxe mempunyai keluasan 42.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan taman mampu menampung 2 dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 699 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 385 semalam.

d. Kelab-kelab bilik (Nexus Bilik Club)
Bilik kelab mempunyai keluasan 42.5 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Terdapat kelab atau tingkat eksekutif kemudahan. Harga yang ditawarkan adalah RM 1,234 satu malam atau menyimpan harga RM 679 semalam.

e. Bilik Keluarga (Nexus Bilik Keluarga)
Bilik keluarga mempunyai 1 katil raja yang luas dan 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 1,234 satu malam atau menyimpan harga RM 679 semalam.

f. Executive Suite (Borneo Executive Suite)
Suite Eksekutif mempunyai satu katil bersaiz king. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan adalah RM 1,646 satu malam atau menyimpan harga RM 905 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, WiFi percuma, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, katil, peti besi, meja, bar mini, peti keselamatan, telefon, katil lipat, dan TV Satelit

11. Oceania Hotel

Oceania Hotel terletak di Lot 60-64 adalah, Lorong Ikan Juara 5, Sadong Jaya, Kota Kinabalu, Sabah, 88000, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-255-818. Hotel dengan hotel 5 tingkat ini mempunyai 70 bilik. Antara kemudahan termasuk sarapan, restoran, bilik mesyuarat, sewa komputer, dobi, lif, ATM / bank, teres atas bumbung dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Double Superior
Bilik Superior Double mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik yang boleh memuatkan dua orang dewasa ditawarkan pada harga biasa RM 202 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 121 semalam.

b. Bilik Superior Twin
Bilik Superior Twin mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik yang boleh memuatkan dua orang dewasa ditawarkan pada harga biasa RM 202 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 121 semalam.

c. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai keluasan 24 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik yang boleh memuatkan 3 orang dewasa mempunyai pemandangan sungai. Harga yang ditawarkan adalah RM 202 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 121 semalam.

d. Double deluxe bilik
Double bilik deluxe mempunyai keluasan 24 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak mempunyai pemandangan sungai. Harga yang ditawarkan adalah RM 228 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 137 setiap malam.

e. Bilik Double (Superior Oceania)
Bilik Double (Superior Oceania) mempunyai keluasan 23 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik yang boleh memuatkan 2 orang dewasa mempunyai pemandangan sungai. Harga yang ditawarkan adalah RM 254 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 165 setiap malam.

f. bilik Deluxe (Deluxe Oceania)
bilik Deluxe (Deluxe Oceania) mempunyai keluasan 49 meter persegi dengan 1 katil king dan sebuah katil sofa. Bilik-bilik yang boleh memuatkan 3 orang dewasa dan 1 kanak-kanak mempunyai pemandangan sungai. Harga yang ditawarkan adalah RM 369 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 221 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, katil bayi, peti besi, kemudahan minuman, pancuran mandi, telefon, televisyen, tv satelit, dan wifi percuma.

12. Hotel Shangri-La

Hotel Shangri-La Kota Kinabalu terletak di 75, Bandaran Berjaya, Kota Kinabalu, Sabah, 88 819, Malaysia dengan nombor telefon + 6088-212-800. Hotel ini menyediakan 120 bilik. Sebahagian daripada kemudahan termasuk restoran, bar / ruang istirahat, bilik mesyuarat, dobi, penyimpanan bagasi dan lif.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. Bilik Superior Double mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Terdapat ruang duduk berasingan. Harga yang ditawarkan ialah RM 251 setiap malam atau harga penjimatan adalah RM 146 semalam.

b. Double deluxe bilik
Double bilik deluxe mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar dan bukit ini mampu memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Terdapat ruang duduk berasingan. Harga yang ditawarkan ialah RM 284 setiap malam atau harga penjimatan adalah RM 165 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, katil bayi, peti keselamatan, kemudahan membuat kopi, pancuran mandi dan tab mandi, meja, bar mini, TV kabel, dan wifi percuma.

Tags : Hotel di kota kinabalu sabah berdekatan dengan centre point dekat pasar filipina murah airport agoda ada kolam renang yang tab mandi 3 4 bintang warisan square alamesra tanjung aru kundasang kampung asia city 1borneo pusat bandar bajet best terbaik 5 tabung haji 2015 senarai budget harga promenade booking nama kerja kosong jawatan malaysia apartment hotel 2014 2013 2012 paling selesai 2018

Leave a reply "12 Hotel di Kota Kinabalu Sabah Berdekatan Dengan Centre Point Pasar Filipina Airport Ada Kolam Renang Murah"

Author: 
    No related post!