20 Hotel di Kota Bharu Kelantan Berdekatan Pasar Siti Khadijah Airport Yang Ada Swimming Pool Kolam Renang

Kota Bharu adalah ibu kota Kelantan Malaysia. Bagi pelancong yang ingin melawat di sana, Ulasan berikut hotel 20 di Kota Bharu, Malaysia:

1. Hotel Perdana

Prime Hotel terletak di Jalan Mahmood, Kota Bharu, Kelantan, 15200, Malaysia dengan nombor telefon + 609-745-8888. Bilik boleh didapati di 272 bilik tetamu di hotel.

Antara kemudahan yang disediakan ialah, kafe / ruang istirahat, kolam renang, restoran, bar renang luaran, kolam kanak-kanak kemudahan gim, spa, pusat perniagaan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, lif, kemudahan orang kurang upaya dan.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Deluxe (Classic)
bilik Deluxe (Classic) berukuran 30 meter persegi. Bedding adalah satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang. Harga yang ditawarkan ialah RM 262 semalam.

b. bilik Premier
bilik Premier berukuran 34 meter persegi. Bedding adalah satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang. Harga yang ditawarkan ialah RM 274 semalam.

c. Bilik Executive Premier
Bilik Executive Premier 30 meter persegi. Bedding adalah satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang. Harga yang ditawarkan ialah RM 283 semalam.

d. bilik deluxe Perdana
bilik deluxe Perdana berukuran 34 meter persegi. Tempat tidur adalah 1 katil queen. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang. Harga yang ditawarkan ialah RM 358 semalam.

e. Suite (Perdana)
Suite (Perdana) berukuran 61 meter persegi. Bedding adalah satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang. Harga yang ditawarkan ialah RM 566 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, air botol percuma, peti besi saluran tv premium, kemudahan minuman, pancuran mandi, peti ais, bar mini, peti keselamatan, telefon, dan wifi percuma.

2. Al-Aidid Homestay

Al-Aidid Homestay terletak di 2S11, Kota Bharu Bangunan City Point, Jalan Hilir Pasar, Kota Bharu, Kelantan, 15000, Malaysia dengan nombor telefon + 6014-623-8839. Hotel dengan hotel 5 tingkat ini mempunyai 11 bilik.

Antara kemudahan yang terdapat di dalam bilik pendingin hawa, kemudahan membuat minuman, seterika, pancuran mandi, TV kabel, WiFi percuma, peti sejuk, ketuhar gelombang mikro dan air botol percuma.

Jenis bilik yang terdapat dalam bentuk yang Apartment (Studio). Apartment (studio) adalah 46 meter persegi di 1 katil kelamin dan 1 katil bujang.

Satu apartmen boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM150 manakala harga berjimat cermat ialah RM 135 semalam dengan syarat-syarat tertentu.

3. Tune Hotels

Tune Hotels terletak di KBCC, Jalan Hamzah, Kota Bharu, Kelantan, 15050, Malaysia dengan nombor telefon + 601-300-88-8863. Hotel dengan hotel 8 tingkat ini mempunyai 172 bilik.

Kemudahan yang terdapat di restoran, pusat persidangan, penyimpanan bagasi, lif dan kemudahan orang kurang upaya. Jenis-jenis bilik tersedia di bilik-bilik dengan satu katil double.

Bilik ini mempunyai kemudahan seperti pendingin hawa, bidet, selamat, pancuran mandi, wifi percuma, tv satelit, dan bilik-bilik bersambung juga disediakan. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 141 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 91 semalam.

4. Renaissance

Renaissance Kota Bharu Hotel terletak di Kota Sri Mutiara, Jalan Yahya Pet, Kota Bharu, Kelantan, 15150, Malaysia dengan nombor telefon + 609-746-2233. Hotel dengan 20 tingkat, mempunyai 298 bilik.

Sebahagian daripada kemudahan termasuk bufet sarapan, restoran, kafe, makanan ringan, kolam renang kedai roti / luaran, kolam kanak-kanak kemudahan gim, mandian spa, sauna, gelanggang bola tampar, luncur air, bilik, bilik persidangan, dobi dan selamat mesyuarat.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 32 meter persegi untuk menyediakan satu katil raja atau dua katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 220 – RM 299 semalam.

b. bilik Deluxe (Club)
bilik Deluxe (Club) mempunyai keluasan 32 meter persegi untuk menyediakan satu katil raja atau dua katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Terdapat kelab kemudahan lantai seperti lounge kelab, bufet sarapan pagi, dan minuman. Harga yang ditawarkan ialah RM 359 semalam

c. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 60 meter persegi untuk menyediakan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 389 semalam.

d. Kota Bharu Suite
Kota Bharu Suite mempunyai keluasan 60 meter persegi untuk menyediakan 1 katil raja. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar dan mampu menampung tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 439 semalam.

Kemudahan yang disediakan untuk semua bilik termasuk: penyaman udara, air botol, akses internet kabel, tab mandi dan pancuran berasingan, tempat tidur bayi, kemudahan membuat minuman selamat, peti sejuk, meja, bar mini, besi, surat khabar, tv satelit dan WiFi (surcaj).

5. One Station Boutique

One Station Boutique Hotel terletak di PT 398, 399, Jalan Sultan Yahya JBT, KB Waterfront, Seksyen17, Kota Bharu, Kelantan, 15050, Malaysia dengan nombor telefon + 609-748-3389 ini.

Hotel mempunyai 25 bilik menyediakan beberapa kemudahan seperti sarapan percuma, restoran, pusat perniagaan, bilik mesyuarat dan bantuan pelancongan / tiket.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai dua katil single dan boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, kemudahan minuman, tv, meja, pancuran mandi, pengering rambut, dan lain-lain. Harga yang ditawarkan adalah RM 93 semalam.

b. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai dua katil single dan boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, tv, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 110 setiap malam.

c. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai satu katil king dan boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, tv, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 118 semalam.

d. bilik Bertiga
Triple Bilik Keluarga mempunyai 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, tv, kemudahan minuman, pancuran mandi, meja, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 144 semalam.

6. De’Viana Hotel & Apartment

De’Viana Hotel & Apartment terletak di Lot 2992, Viana Court Service Apartment, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Kelantan, 15150, Malaysia dengan nombor telefon + 609-744-1122.

Kemudahan yang terdapat di hotel termasuk kafe, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, taman permainan kanak-kanak, bilik mesyuarat dan kemudahan dobi.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 40 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini menampilkan pemandangan bandar raya dan boleh memuatkan tiga orang dewasa. Kemudahan yang terletak di dalam bilik termasuk Wi-Fi percuma, TV satelit, kemudahan minuman, bar mini, air botol, pancuran mandi, televisyen, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 120 setiap malam.

b. Executive Suite (Deluxe)
Suite Eksekutif (Deluxe) mempunyai keluasan 45 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Kemudahan yang terletak di dalam bilik termasuk Wi-Fi percuma, TV satelit, kemudahan minuman, air botol, pancuran mandi, televisyen, penyaman udara dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 146 semalam.

7. Dynasty Inn Wakaf Che Yeh

Dynasty Inn Wakaf Che Yeh terletak di 2618, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Kelantan, 15100, Malaysia. Hotel ini mempunyai 35 bilik tamu kemudahan pelancongan / tiket dan bilik mandi kurang upaya di dalam hotel.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. standard
bilik standard mempunyai keluasan 12 meter persegi untuk menyediakan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 68 semalam.

b. bilik Bertiga
bilik Triple mempunyai keluasan 16 meter persegi untuk menyediakan 3 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung sehingga tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 85 semalam.

c. Empat Orang
bilik quadruple mempunyai keluasan 20 meter persegi untuk menyediakan 2 katil double. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung empat orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 93 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, TV kabel, pancuran mandi, meja, dan penyaman udara.

8. Grand Riverview

Grand Riverview Hotel terletak di Jalan Pejabat Pos Lama, Kota Bharu, Kelantan, 15000, Malaysia dengan nombor telefon + 609-743-9988. Hotel ini mempunyai 299 bilik menyediakan kemudahan yang lengkap.

Kemudahan di hotel termasuk sarapan percuma, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kemudahan gimnasium, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, bantuan pelancongan / tiket, perkhidmatan kereta, dobi, perkhidmatan perkahwinan dan kemudahan orang kurang upaya.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Premier
Bilik Premier mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik menampilkan pemandangan bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 248 semalam.

b. Suite (Room)
Suite mempunyai luas 66 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik menampilkan pemandangan tasik boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 725 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, tv dengan saluran premium, bar mini, air botol hadiah ikhlas, pancuran, akhbar, televisyen, katil tambahan, katil bayi, penyaman udara dan lain-lain.

9. Dynasty Inn

Dynasty Inn Kota Bharu terletak di 2865-D & E Jalan Sultanah Zainab, Kota Bharu, Kelantan, 15050, Malaysia dengan nombor telefon + 609-747-3000. Hotel dengan hotel 7 tingkat ini mempunyai 54 bilik.

Antara kemudahan yang disediakan ialah sarapan percuma, pusat perniagaan, pusat persidangan, bantuan pelancongan / tiket, dobi, surat khabar percuma, lif, tv awam, dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior berukuran 17 meter persegi. Terdapat 1 katil double dengan ruang tamu yang berasingan. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 110 setiap malam.

b. Single deluxe bilik
Single bilik deluxe dikhaskan untuk 1 orang dewasa. Bilik ini menyediakan 1 katil bujang. Harga yang ditawarkan ialah RM 136 semalam.

c. Double deluxe bilik
Double bilik deluxe mempunyai keluasan 20 meter persegi dengan satu katil double atau dua katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menempatkan tiga orang dewasa. Terdapat juga ruang duduk berasingan. Harga yang ditawarkan ialah RM 136 semalam.

d. Executive room
Executive room menyediakan 1 katil double. Bilik mempunyai balkoni dan pemandangan bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 153 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, televisyen, surat khabar, telefon, katil tambahan, tv kabel dan wifi percuma.

10. PCB Resort

PCB Resort terletak di Jalan Pantai Cahaya Bulan, PO Box 131, Kota Bharu, Kelantan, 15710, Malaysia dengan nombor telefon + 609-773-2307. Bilik ini mempunyai 102 bilik. Antara kemudahan yang disediakan ialah sarapan percuma, restoran dan kolam renang luaran.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Chalet Premium
Chalet Premium menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini mempunyai balkoni dengan pemandangan laut. Satu bilik boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 129 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 116 semalam.

b. Chalet mewah
chalet Deluxe menyediakan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik ini mempunyai balkoni dengan pemandangan laut. Satu bilik boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 188 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 169 semalam.

c. Family Chalet
Chalet Keluarga menyediakan 1 katil queen dan 2 katil single. Bilik ini mempunyai balkoni dengan pemandangan laut. Satu bilik boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 196 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 177 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penghawa dingin, balkoni, saluran tv premium, kemudahan minuman, mandi, peti sejuk, seterika, telefon, TV dengan saluran premium, dan wifi percuma.

11. Habib Hotel

Habib Hotel terletak di Lot 1159 & 1162, Seksyen 11, Jalan Maju, Kota Bharu, Kelantan, 15000, Malaysia dengan nombor telefon + 609-747-4788. Habib Hotel menyediakan 32 bilik tetamu.

Sebahagian daripada kemudahan terdapat Sarapan percuma, restoran, bilik mesyuarat, bantuan pelancongan / tiket, dobi dan lif.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai kawasan seluas 25 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Kemudahan yang disediakan termasuk wifi percuma, kemudahan minuman, air botol, pancuran mandi, peti keselamatan, telefon, katil tambahan temapt dan penyaman udara. Harga yang ditawarkan ialah RM 126 semalam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai keluasan 28 meter persegi dengan 1 katil double. Bilik-bilik dengan pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa.

Kemudahan yang disediakan termasuk wifi percuma, kemudahan minuman, air botol, pancuran mandi, peti keselamatan, telefon, katil tambahan temapt dan penyaman udara. Harga yang ditawarkan ialah RM 151 semalam.

12. Bintang Cantik

STAR Terletak dengan indah di Pt 204, Seksyen 14, Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu, Kelantan, 15150, Malaysia dengan nombor telefon + 609-741-7661.

Terdapat 50 bilik tetamu di Hotel Bintang Indah. Kemudahan dalam bilik termasuk penyaman udara, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, pengering rambut, TV dengan saluran premium, dan wifi percuma. jenis bilik yang disediakan ialah:

a. Bilik Standard Twin
Bilik Standard Twin mempunyai 2 katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 82 semalam.

b. Pilih kasih
Bilik Double Standard dengan 1 katil queen. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 82 semalam.

c. Bilik Standard Triple
Bilik Standard Triple mempunyai 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 setiap malam.

d. Quadruple deluxe bilik
bilik deluxe quadruple mempunyai satu katil queen dan satu katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 setiap malam.

13. Royal Guest House

Royal Guest House terletak di Lot 440-443 & Lot 448-452, Jalan Hilir Kota, Kota Bharu, Kelantan, 15300, Malaysia dengan nombor telefon + 609-743-0008. Terdapat 45 bilik tetamu di Royal Guest House. Walaupun kemudahan yang disediakan adalah sarapan bufet, restoran, pusat perniagaan, dobi dan lain-lain.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior mempunyai luas 12 meter persegi dengan satu katil queen atau dua katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar yang mampu menampung dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 119 untuk satu malam atau menyimpan harga RM 132 setiap malam.

b. bilik Deluxe
bilik Deluxe mempunyai satu katil raja atau dua katil bujang. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 170 setiap malam atau menyimpan harga RM 153 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, tv satelit, peti sejuk, kemudahan untuk membuat minuman, air botol, pancuran mandi, meja, katil-katil tambahan dan penyaman udara.

14. Room @ Anjung Vista Condominium

The Room @ Anjung Vista Condominium terletak di Anjung Vista Service Apartment, Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan, 16150, Malaysia dengan nombor telefon + 609-765-5767. Ia menyediakan 15 bilik tetamu. Kemudahan termasuk sarapan, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi dan penyimpanan bagasi.

jenis bilik yang disediakan ialah:

a. Studio Standard
Studio Standard menyediakan 2 katil bujang dengan ruang makan yang berasingan. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 120 setiap malam.

b. bilik Superior
bilik Superior menyediakan 1 katil double dengan ruang makan yang berasingan. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 163 semalam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik termasuk: penyaman udara, dapur, pancuran mandi, peti sejuk (berdasarkan permintaan), bar mini, tv skrin rata, dan lain-lain.

15. Aman Bali Beach Resort Tok

Tok Aman Bali Beach Resort terletak di Lot 6264 (1), Pantai Whisper Bayu, Semerak, Pasir Puteh, Kelantan, 16700, Malaysia dengan nombor telefon + 609-691-8899. Terdapat 100 bilik tetamu yang terdapat di resort ini.

Antara kemudahan yang disediakan adalah sarapan bufet, restoran, kafe, kolam renang luar, kemudahan gim, spa, sewa basikal, taman permainan kanak-kanak, pusat permainan arena, meja pool, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bantuan pelancongan / tiket, taman, dan kemudahan upaya.

jenis bilik untuk dipilih adalah:

a. bilik Deluxe
Bilik Deluxe berukuran 30 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik menawarkan pemandangan lagun boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga yang ditawarkan ialah RM 281 semalam.

b. bilik Twin deluxe
bilik deluxe Twin berukuran 30 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik ini mempunyai balkoni dengan pemandangan lagun dan boleh memuatkan 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 281 semalam.

c. Triple deluxe bilik
bilik deluxe Triple berukuran 30 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil bujang. Bilik ini mempunyai balkoni dengan pemandangan lagun dan boleh memuatkan tiga orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 338 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: WiFi percuma, TV kabel, bar mini, air botol, tab mandi dan pancuran berasingan, selamat, buaian, televisyen, meja dan lain-lain.

16. Arwana Inn

Arwana Inn terletak di 1231, terusan Semerak, Tok Bali, Pasir Puteh, Kelantan, 16800, Malaysia dengan nombor telefon + 609-778-0888. Hotel 2 tingkat ini mempunyai 29 bilik tetamu. Terdapat sebuah kafe dan bilik yang boleh digunakan oleh tetamu.

Kemudahan yang terletak di dalam bilik termasuk penyaman udara, kemudahan minuman, mandi, TV kabel, meja, air botol, dan setiap hari Perkhidmatan pembersihan bilik.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Superior
bilik Superior menyediakan 1 katil kelamin dan 1 katil bujang. Bilik yang menghadap ke sungai boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 125 setiap malam.

b. Bilik Keluarga (Executive)
Bilik Keluarga (Executive) untuk menyediakan 1 katil kelamin dan 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 171 semalam.

c. Apartment
Jenis apartmen menyediakan 2 katil queen dan satu katil single. Bilik-bilik yang menghadap ke sungai mampu menampung sehingga lima orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 274 semalam.

17. Sabrina Court

Sabrina Court Hotel terletak di 177-181, Jalan Padang Garong, Kota Bharu, Kelantan, 15000, Malaysia dengan nombor telefon + 609-744-7944. Hotel dengan hotel 4 tingkat ini mempunyai 50 bilik. Kemudahan yang disediakan meja penyambut tetamu restoran, 24 jam dan lif. Walaupun jenis bilik yang ada termasuk:

a. Standard Room (Budget)
Standard Room (Budget) mempunyai 2 katil single. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, katil tambahan, penyaman udara dan televisyen. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 67 semalam.

b. standard
bilik standard mempunyai dua katil single atau 1 katil double. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, katil tambahan, penyaman udara dan televisyen. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 84 semalam.

c. bilik Superior
bilik Superior mempunyai satu katil double atau dua katil bujang. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, katil tambahan, penyaman udara dan televisyen. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 93 semalam.

d. bilik Deluxe
Bilik Deluxe mempunyai 1 katil kelamin dan 1 katil bujang. Kemudahan yang disediakan ialah wifi percuma, katil tambahan, penyaman udara dan televisyen. Bilik ini boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 118 semalam.

18. Surah Al-Insyirah Inn

Surah Al-Insyirah Inn terletak di No 1, fistula Istam Negeri, Jalan Pasir Puteh, Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan, 16150, Malaysia dengan nombor telefon + 6012-901-3655. Terdapat 14 bilik di hotel ini.

Para tetamu juga boleh mengambil kesempatan daripada tempat letak. kemudahan yang ada di bilik untuk termasuk penyaman udara, kipas siling, kemudahan minuman, mandi, dan televisyen.

jenis bilik yang disediakan termasuk:

a. Bilik Standard Twin
Bilik Standard Twin mempunyai 2 katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan adalah RM 85 semalam.

b. bilik Twin deluxe
Kembar Bilik deluxe mempunyai dua katil single. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 setiap malam.

c. Bilik Triple Standard (Bilik Keluarga)
Bilik Standard Triple mempunyai 3 katil single atau satu katil bersaiz queen dan satu katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 107 setiap malam.

d. bilik Deluxe
Bilik Deluxe mempunyai satu katil bersaiz queen. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 118 semalam.

e. Triple deluxe bilik
Tiga bilik deluxe mempunyai 3 katil single atau satu katil bersaiz queen dan satu katil single. Bilik yang menghadap ke bandar boleh memuatkan maksimum 3 dewasa. Harga yang ditawarkan ialah RM 124 semalam.

19. Holiday Villa & Suites

Holiday Villa Hotel & Suites terletak di Kota Bharu PT 968, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Malaysia, 15100, di nombor telefon + 609-747-4004. hotel jarak dengan Lapangan Terbang Sultan Ismail hanya 10.67 km.

Antara kemudahan yang disediakan termasuk, wifi selamat awam, kemudahan perniagaan, kemudahan mesyuarat, pendingin hawa, pengering rambut, TV kabel, pancuran, dobi, pusat kecergasan, sauna, penyimpanan bagasi dan kolam tertutup.

Pilihan tempat bilik tersedia iaitu:

a. Bilik Superior Double
Bilik Superior Double ditawarkan pada harga RM 149 untuk satu malam dengan pemandangan kolam renang. Bilik-bilik boleh memuatkan 2 menyediakan sarapan percuma, wifi percuma, penyaman udara, TV satelit, kemudahan minuman, mandi, dan lain-lain.

b. Bilik Deluxe Double atau Twin
Bilik Deluxe Double atau Twin menampilkan pemandangan bandar raya dan boleh memuatkan 2 orang dewasa. Kemudahan yang terkandung di dalamnya adalah penghawa dingin, TV satelit, kemudahan minuman, mandi, dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 168 semalam.

c. Studio
Studio menampilkan pemandangan bandar dan boleh memuatkan 2 orang dewasa. Kemudahan yang terkandung di dalamnya adalah penghawa dingin, TV satelit, kemudahan minuman, mandi, dan lain-lain. Harga yang ditawarkan ialah RM 268 semalam.

d. Suite keluarga
Family Suite menampilkan pemandangan bandar dan boleh memuatkan 2 orang dewasa. Kemudahan yang terkandung di dalamnya adalah penghawa dingin, TV satelit, kemudahan minuman, mandi, dan lain-lain. Harga yang ditawarkan adalah RM 298,5 semalam.

20. Mutiara Penthouse

Mutiara Penthouse Hotel terletak di Kota Sri Mutiara, Jalan Sultan Yahya Petra, Kota Bharu, Malaysia, 15150, di nombor telefon + 609-747-2998.

Kemudahan yang disediakan termasuk pengangkutan ulang-alik lapangan terbang, ATM / bank, salon kecantikan, sarapan pagi, kemudahan perniagaan bilik mesyuarat, sarapan pagi, lif, pendiangan di lobi, pasar mini, kolam tertutup, dobi, kedai, makanan ringan, dan wifi awam.

pilihan termasuk:

a. Deluxe Double
Double Deluxe boleh memuatkan dua orang dewasa. Sarapan dan WiFi percuma untuk tetamu. Harga yang ditawarkan adalah RM 81 semalam.

b. Deluxe Twin
Deluxe Room boleh memuatkan dua orang dewasa. Sarapan dan WiFi percuma untuk tetamu. Harga yang ditawarkan adalah RM 81 semalam.

c. Deluxe Triple
Deluxe Triple boleh memuatkan 3 orang dewasa. Sarapan dan WiFi percuma untuk tetamu. Harga yang ditawarkan ialah RM 112 semalam.

d. Quad Deluxe
Deluxe Quad boleh memuatkan 4 orang dewasa. Sarapan dan WiFi percuma untuk tetamu. Harga yang ditawarkan ialah RM 127 semalam.

Tags : Hotel di kota bharu kelantan berdekatan dengan pasar siti khadijah agoda yang ada swimming pool kolam renang 2014 airport baru parahyangan ridel budget crown garden bandar tesco wakaf che yeh lembah sireh ketereh pangkalan chepa bayam pcb murah bajet raudah terbaik 5 3 bintang seri malaysia habib senarai new pacific nama tune harga grand riverview dynasty inn surya azam dan resort jawatan kosong renaissance perdana nomor telefon sekitar suria kerja crystal lodge 2012

Leave a reply "20 Hotel di Kota Bharu Kelantan Berdekatan Pasar Siti Khadijah Airport Yang Ada Swimming Pool Kolam Renang"

Author: