16 Hotel di Johor Bahru Murah Malaysia Dekat Legoland Hello Kitty Land Mall JB Sentral Imigrasi Singapura Agoda Trivago


Johor Bahru adalah ibu kota Negeri Johor, Malaysia. Terdapat beberapa tarikan yang bernilai lawatan di sana. Untuk bakal pelancong, berikut 16 hotel di Johor Bahru, Malaysia:

1. KSL & Hotel Resort

KSL Hotel & Resort terletak di 33 Seladang Road, Taman Century, Johor Bahru, 80250 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 613-288-2666. Hotel dengan 8 tingkat mempunyai 858 bilik.

Kemudahan yang terdapat iaitu sarapan bufet, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kemudahan gim, sauna, pusat permainan, meja biliard, pusat perniagaan, bilik, bilik persidangan pendandan rambut, dobi, atm / bank, dan lain-lain mesyuarat.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Double Superior
Superior room Double mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan, iaitu 264 dan RM RM 330 (termasuk sarapan) semalam.

b. Superior Twin room
bilik Twin Superior mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan, iaitu 264 dan RM RM 330 (termasuk sarapan) semalam.

c. Superior
Bilik Superior mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan, iaitu 264 dan RM RM 330 (termasuk sarapan) semalam.

d. bilik Twin Yang
bilik kembar yang mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu 331 RM dan RM 379 (termasuk sarapan) semalam.

e. Superior Bilik Bertiga
Superior Bilik Bertiga mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 311 dan RM 410 (termasuk sarapan) semalam.

f. kembar Yang
kembar yang mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 311 dan RM 379 (termasuk sarapan) semalam.

g. Bilik Bertiga Yang
Bilik triple yang mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 358 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan membuat minuman, pancuran mandi, TV kabel, meja tulis, selamat, dan lain-lain.

2. Holiday Villa Johor Bahru City Centre

Holiday Villa Johor Bahru City Centre terletak di Jalan Dato Suleiman, 260, kanak-kanak abad ini, Johor Bahru, 80250 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 607-274-3388. Hotel dengan 12 tingkat mempunyai 345 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, sauna, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, dobi, perkhidmatan perkahwinan, Lif, dan kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
saiz bilik Superior adalah 30 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 283 semalam.

b. bilik Which
Which 31 meter persegi saiz bilik dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 302 semalam.

c. Suite premium
Premium Suite bersaiz 51 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 585 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, bidet, air botol, bayi bayi, selamat, pancuran mandi, meja tulis, tv satelit, dan wifi percuma.

3. Puteri Pacific Johor Bahru

The Puteri Pacific Johor Bahru terletak di Jalan Abdullah Ibrahim, Johor Bahru 80730, Johor, Malaysia, dengan nombor telefon + 613-222-9999. hotel 16 tingkat ini mempunyai 424 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk restoran, bar / ruang istirahat, kafe, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, gimnasium, gelanggang tenis, spa, racquetball / gelanggang skuasy, pusat perniagaan, bilik persidangan, dobi, servis kereta, dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan bermula dari RM 162 – RM 258 semalam.

b. Bilik Yang 2
Jenis ini mempunyai keluasan 37 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga yang ditawarkan bermula dari RM 180 – RM 278 semalam.

c. Princess Deluxe Room (Single Occupancy Only)
Jenis ini mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik ini boleh menampung maksimum 1 dewasa sahaja. harga yang ditawarkan iaitu RM 238 atau harga dengan diskaun IE RM 214 semalam.

d. Imperial Deluxe Room (Single Occupancy Only)
Jenis ini mempunyai keluasan 37 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh menampung maksimum 1 dewasa sahaja. harga yang ditawarkan iaitu RM 258 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 232 semalam.

e. jenis bilik 5
Bilik jenis ini mempunyai keluasan 33 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 453 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 408 semalam.

f. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 56 meter persegi dengan 1 katil raja. Terdapat ruang tamu yang berasingan. Bilik ini boleh memuatkan maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 573 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 516 semalam.

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, air botol, bayi bayi,, kemudahan membuat minuman selamat, tab mandi dan bilik pancuran, meja tulis, surat khabar, telefon, tv satelit, katil tambahan (bayaran tambahan), dan wifi percuma.

4. Tune Hotel Danga Bay

Tune Hotel Danga Bay – terletak di Lot PTB 22.819, Jalan Skudai, Mukim Bandar Johor Bahru, Johor Bahru, Johor, Malaysia, 80200 melalui nombor telefon + 613-232-9010. Hotel ini mempunyai 6 tingkat dengan 206 bilik. Kemudahan yang terdapat iaitu sewa komputer, Lif, atm / bank dan bilik merokok.

Jenis-jenis bilik tersedia bilik iaitu standard. Bilik standard mempunyai keluasan 11 meter persegi dengan 1 katil double. kemudahan yang terdapat di dalamnya, antara lain, penyaman udara, bidet, selamat, pancuran mandi, kipas siling, tv satelit, meja tulis, dan lain-lain. harga yang ditawarkan iaitu RM 118 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 77 semalam.

5. Thistle Johor Bahru

Thislte Johor Bahru terletak di Jalan Sungai Chat, Johor Bahru, Johor, Malaysia, 80100 melalui nombor telefon + 607-206-9234. Hotel 17 tingkat ini mempunyai 382 bilik.

Kemudahan yang terdapat di dalam hotel termasuk bufet sarapan, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, gelanggang tenis, kelas kecergasan, kelas pilates, yoga, kemudahan golf berhampiran, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, kereta perkhidmatan, kemudahan dobi dan orang kurang upaya.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Superior
Bilik Superior mempunyai keluasan 32 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 349 untuk satu malam, tetapi ada juga nilai yang besar RM 279 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

b. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 36 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 400 untuk satu malam, tetapi ada juga nilai yang besar RM 320 setiap malam jika mesej sebelumnya.

c. bilik eksekutif
Bilik Eksekutif mempunyai keluasan 36 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa dan 2 kanak-kanak. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 550 untuk satu malam, tetapi ada juga nilai yang besar RM 440 semalam jika mesej sebelumnya.

d. Suite premium
suite Premium mempunyai keluasan 72 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan laut yang boleh memuatkan 2 orang dewasa. Selain bilik tidur, terdapat juga ruang tamu yang berasingan. Terdapat juga lantai kelab dengan lounge kelab dan minuman. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 799 untuk satu malam, tetapi ada juga nilai yang besar RM 639 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, air botol, selamat, saluran tv premium, minuman kemudahan membuat, tab mandi dan bilik pancuran, meja tulis, bar mini, akhbar, seterika, dan wifi percuma.

6. Granada Hotel Johor Bahru

Granada Hotel Johor Bahru terletak di 55, Avenue Beautiful 15/2, Taman Bukit Indah, Johor Bahru, Johor, Malaysia, 81200 melalui nombor telefon + 607-231-8885.

Hotel ini mempunyai 192 bilik menyediakan pelbagai kemudahan seperti restoran, bar / ruang istirahat, spa, bilik mesyuarat, bilik persidangan, tempahan pelancongan / tiket, dobi, Lif, dan lain-lain.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Twin Yang
Bilik twin yang berukuran 18 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik yang dapat 2 orang dewasa ditawarkan dengan harga RM normal 187 semalam.

b. bilik Which
Yang mana bilik saiz 18 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik yang dapat 2 orang dewasa ditawarkan dengan harga RM normal 187 semalam.

c. bilik Executive Twin
bilik bersaiz Executive Twin 23 meter persegi dengan 2 katil single. Bilik boleh memuatkan 2 orang dewasa ditawarkan dengan harga RM normal 221 semalam.

d. Bilik Yang 2
Jenis bilik yang mempunyai 23 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik boleh memuatkan 2 orang dewasa ditawarkan dengan harga RM normal 221 semalam.

e. Jenis Bilik 5
Jenis ini mempunyai saiz 18 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik boleh memuatkan 2 orang dewasa ditawarkan dengan harga RM normal 247 semalam.
Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, kemudahan membuat minuman, selamat, pancuran mandi, peti keselamatan, telefon, katil tambahan, lcd tv, dan wifi percuma.

7. M Suites Hotel

M Suites Hotel terletak di jalan 16, Skudai, Straits View, Johor Bahru, Johor, Malaysia, 80200 melalui nombor telefon + 613-221-1000. Hotel ini mempunyai 5 tingkat dengan 133 bilik.

Kemudahan yang terdapat iaitu sarapan percuma, restoran, kolam renang luar, bilik mesyuarat, bilik persidangan, lif dan peti keselamatan di penerimaan tetamu.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Suite Studio
Studio Suite-bersaiz 46 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 154 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 139 semalam.

b. Suite Junior
Junior Suite bersaiz 65 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 240 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 216 semalam.

c. Studio Suite Premier
saiz Premier Studio Suite adalah 46 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 240 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 216 semalam.

d. Suite, 2 bilik tidur
Suite dengan 2 bilik tidur ia mempunyai 86 meter persegi. Terdapat 1 katil raja dan 2 katil bujang. Bilik ini boleh menampung sehingga 4 orang dewasa dan 1 kanak-kanak. harga yang ditawarkan iaitu RM 326 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 293 semalam.

e. Suite, 3 bilik tidur
suite 3 bilik tidur mempunyai luas 101 meter persegi. Terdapat 2 katil bersaiz king dan 1 katil bujang. Bilik ini boleh menampung sehingga 5 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 412 untuk satu malam atau harga dengan diskaun yang RM 370 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, dapur mini, kemudahan minuman pembuatan, pancuran mandi, meja tulis, microwave, tv satelit, dan wifi percuma.

8. V8 Hotel

V8 Hotel terletak di no. 2, Jalan Jati 2, Taman Nusa Bestari, Skudai, Johor Bahru, 81300, Malaysia melalui nombor telefon + 613-555-2888. Hotel ini mempunyai 9 tingkat dengan 193 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan percuma, restoran, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, perkhidmatan dobi, peti besi, dan kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. bilik Twin Yang
bilik kembar yang mempunyai keluasan 18 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung sehingga 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 162 semalam.

b. Bilik-bilik double yang
kembar yang mempunyai keluasan 18 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 162 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 40 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 240 setiap malam.

d. Suite keluarga
Family Suite mempunyai keluasan 40 meter persegi dengan 1 katil king dan 1 katil bujang. Bilik-bilik menawarkan pemandangan bandar dan kolam ini mampu menampung maksimum 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 300 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di dalam bilik yang penyaman udara, air botol, bayi bayi,, kemudahan membuat minuman selamat, pancuran mandi, meja tulis, peti sejuk, TV kabel, dan wifi percuma.

9. Hotel Jen Puteri Harbour

Hotel Jen Puteri Harbour terletak di Persiaran Selatan Puteri, Puteri Harbour, Iskandar, Puteri, Johor, 79000, Malaysia melalui nombor telefon + 613-560-8888. Hotel ini mempunyai 4 tingkat dengan 283 bilik.

Antara kemudahan yang disediakan termasuk sarapan bufet, bar / ruang istirahat, restoran, kafe, kolam renang luar, kanak-kanak kolam renang, kelab kesihatan, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, pelancongan tempahan / tiket, dobi, Lif, tv awam, dan kemudahan orang kurang upaya.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Which
Bilik yang menyediakan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini mampu memuatkan dua orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM 296, RM, RM 470 dan 370 semalam.

b. Bilik yang (Harbour View)
Yang bilik (Harbour View) menyediakan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan pelabuhan mampu menampung 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu RM, RM 420 336 dan RM 520 untuk satu malam.

c. Club
The Club menyediakan bilik 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik ini mampu memuatkan dua orang dewasa. harga yang ditawarkan, iaitu 432 dan RM RM 540 setiap malam.

d. Bilik Club (Harbour View)
bilik Club (Harbour View) menyediakan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan pelabuhan mampu memuatkan dua orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu 472 dan RM RM 590 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, Wi-Fi, meja tulis, papan seterika, telefon, TV LED, dan wifi percuma.

10. Hallmark Regency Hotel

Hallmark Regency Hotel terletak di jalan Harimau, Taman Century, Johor Bahru, 80250 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 606-331-8822 ini. Hotel ini mempunyai 6 tingkat dengan 64 bilik.

Sebahagian daripada kemudahan ada, iaitu restoran, kafe, pusat perniagaan, bilik persidangan, bilik, tempahan pelancongan / tiket, perkhidmatan kereta, dobi, surat khabar dan kemudahan kurang upaya.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Yang Bilik (Single)
Yang (Single) bilik berukuran 28 meter persegi dengan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 1 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 127 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 108 semalam.

b. Bilik-bilik double yang
Double bilik bersaiz Yang adalah 30 meter persegi dengan 1 quen tidur. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 153 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 130 setiap malam.

c. bilik Twin Yang
Bilik twin yang berukuran 30 meter persegi dengan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 153 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 130 setiap malam.

d. Superior Bilik Bertiga
Bilik Bertiga Superior berukuran 40 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 196 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 166 semalam.

e. Suite keluarga
Family Suite berukuran 48 meter persegi dengan 1 katil queen dan 2 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 238 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 203 semalam.

f. Bilik Deluxe Double atau Twin – Pakej 2D1N Taman Tema Legoland untuk 2 orang dewasa
Bilik Deluxe Double atau Twin berukuran 28 meer persegi dengan 1 katil ratu atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 444 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 400 setiap malam. Harga ini adalah termasuk Pakej 2D1N Taman Tema Legoland untuk 2 orang dewasa.

g. Bilik Deluxe Double atau Twin – Pakej 2D1N Legoland Park Combo untuk 2 orang dewasa.
Bilik Deluxe Double atau Twin 28 meer persegi dengan 1 katil ratu atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi maksimum 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 516 setiap malam atau nilai yang besar jika mesej awal IE RM 465 semalam. Harga ini adalah termasuk Pakej 2D1N Legoland Park Combo untuk 2 orang dewasa.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, bidet,, kemudahan membuat minuman selamat, bilik mandi pancuran, tilam berlapik, meja tulis, bar mini, kemudahan seterika, pemain dvd, surat khabar, tv satelit, katil bayi bayi, katil tambahan (bayaran tambahan) , dan wifi percuma.

11. Central Hotel

The Central Hotel Johor Bahru terletak di 17th Street, Tanjung Puteri, Johor Bahru, 80300 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 607-229-7788. Hotel dengan 11 tingkat itu mempunyai 143 bilik Tetamu. Kemudahan yang disediakan termasuk restoran, kolam renang luaran, kanak-kanak kolam renang, pusat perniagaan, bilik, lif, dan lain-lain mesyuarat.

Jenis bilik yang tersedia:

a. Superior
Bilik Superior mempunyai keluasan 24 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 130 dan RM 160 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 95 atau RM 117 setiap malam.

b. bilik Which
Bilik yang mempunyai kawasan seluas 23.5 meter persegi dengan 1 katil queen atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 190 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 135 setiap malam.

c. bilik keluarga
bilik keluarga mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil double dan 1 katil single. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 240 setiap malam atau nilai yang besar sebanyak RM 175 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: pendingin hawa, pancuran, bilik mandi, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, bar mini, telefon, katil tambahan, lcd tv, dan wifi percuma.

12. Grand Paragon

Grand Paragon Hotel Johor Bahru terletak di abad ke-18, taman Tiger Road, Johor Bahru, 80250 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 607-273-5222. Hotel ini mempunyai 358 bilik tetamu.

Antara kemudahan yang disediakan termasuk bar / ruang istirahat, restoran, kafe, kolam renang luaran, gimnasium, spa, sauna, bilik persidangan, tempahan pelancongan / tiket, dobi, pendandan rambut dan penyimpanan bagasi.

Bilik-bilik yang disediakan termasuk:

a. bilik Which
bilik Deluk mempunyai keluasan 36 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 242 setiap malam atau nilai yang besar RM 218 untuk satu malam jika mesej sebelumnya.

Terdapat juga kadar bilik yang termasuk sarapan pagi iaitu RM 286 setiap malam atau nilai yang besar RM 257 semalam.

b. Bilik Standard

Bilik standard mempunyai keluasan 25 meter persegi dengan 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi 3 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 231 semalam. Terdapat juga kadar bilik yang termasuk sarapan pagi iaitu RM 264 setiap malam atau nilai yang besar RM 238 semalam.

c. Suite Junior
Suite Junior mempunyai keluasan 50 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi 3 orang dewasa. Layoutnya terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. harga yang ditawarkan iaitu RM 451 setiap malam atau nilai yang besar RM 406 semalam (termasuk sarapan).

d. Suite keluarga
Family Suite mempunyai keluasan 70 meter persegi dengan 1 katil king dan 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh mengandungi 4 orang dewasa. Layoutnya terdiri daripada bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. harga yang ditawarkan iaitu RM 583 setiap malam atau nilai yang besar RM 525 semalam (termasuk sarapan).

Kemudahan yang disediakan seperti: penyaman udara, bidet, air botol, bayi bayi,, kemudahan membuat minuman selamat, tab mandi dan bilik pancuran, meja tulis, bar mini, kemudahan seterika, surat khabar, katil Internet (bayaran tambahan), tv satelit, dan wifi percuma.

13. Grand Hotel Sentosa

Grand Sentosa Hotel terletak di Tingkat Bawah, Blok A, Plaza Road Sentosa, Sentosa, Taman Sutera, Johor Bahru, Malaysia dengan 80.159, nombor telefon + 607-333-5888. Hotel ini mempunyai 3 tingkat dengan 260 bilik. Kemudahan yang disediakan merangkumi Kelab kanak-kanak, restoran, pusat perniagaan, penerimaan, tempahan pelancongan / tiket, salun, dan lif.

Jenis bilik tersedia termasuk:

a. Superior
Bilik-bilik Superior mempunyai luas 28 meter persegi. Katil yang sedia ada 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mampu menampung 3 orang dewasa menyediakan pilihan nilai yang besar bermula dari RM RM 115 dan 132 semalam atau harga normal iaitu, RM 236 semalam.

b. bilik Which
Bilik yang mempunyai kawasan seluas 35 meter persegi. Katil yang sedia ada 1 katil raja atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mampu menampung 3 orang dewasa menyediakan pilihan nilai yang besar bermula dari RM 134 dan RM 149 untuk satu malam atau harga biasa iaitu RM 425 setiap malam.

c. bilik keluarga
bilik keluarga mempunyai keluasan 28 meter persegi. Katil yang sedia ada 1 katil raja atau 1 katil bujang. Bilik-bilik mampu menampung 3 orang dewasa menyediakan pilihan nilai yang besar bermula dari RM RM 158 dan 178 semalam atau harga biasa iaitu RM 566 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: selamat, bilik mandi pancuran, meja tulis, kemudahan seterika, telefon, bilik, tv kabel dan WiFi percuma menyambungkan.

14. New York Hotel

New York City Hotel terletak di no. 22 Jalan Dato ‘Abdullah Tahir, Johor Bahru, 80300 Johor, Malaysia melalui nombor telefon + 606-331-1588. Hotel ini mempunyai 11 tingkat dengan 413 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan percuma, restoran, bar / ruang istirahat, kolam renang dalaman, kemudahan gimnasium, perkhidmatan spa, kelab malam, bilik wap, sauna, pusat perniagaan, bilik mesyuarat, bilik persidangan, pendandan rambut, dobi, bantuan pelancongan / tiket dan lif.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Premier (Superior)
bilik Premier (Superior) menyediakan 1 katil ratu atau 2 katil bujang. Bilik ini boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 160 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 144 semalam.

b. Bilik Standard Single
Bilik Standard Single menyediakan 1 katil raja dengan keluasan 32 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung 1 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 165 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 149 semalam.

c. bilik standard (Double atau Twin)
bilik Standard (Double atau Twin) menyediakan satu katil raja dengan keluasan 32 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 175 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 158 semalam.

d. Yang Bilik (Single)
Bilik (Single) yang menyediakan 1 katil raja dengan keluasan 38 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar mampu menampung 1 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 180 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 162 semalam.

e. bilik Yang
Bilik yang menyediakan 1 katil raja atau 2 katil single, dengan keluasan 38 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 200 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 180 setiap malam.

f. Bilik Yang 2
Bilik ini menawarkan 1 katil king dan 1 katil single, dengan keluasan 38 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 255 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 230 setiap malam.

g. Suite
Suite ini menyediakan satu katil king dengan keluasan 73 meter persegi. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 3 orang dewasa. Harga biasa ditawarkan iaitu RM 350 setiap malam atau harga dengan diskaun iaitu RM 315 setiap malam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, kemudahan membuat minuman, bar mini, surat khabar, pancuran mandi, telefon, televisyen dan WiFi percuma.

15. Belllo JB Central Hotel

Belllo JB Hotel Central terletak di 21, Jalan Meldrum, Johor Bahru, Malaysia dengan 80.000, nombor telefon + 613-221-3866. Hotel ini mempunyai 7 tingkat dengan 49 bilik.

Kemudahan yang disediakan termasuk penerimaan tetamu 24-jam, surat khabar percuma, penyimpanan bagasi, bilik merokok, dan penyimpanan bagasi.

Jenis bilik yang tersedia:

a. bilik Which
Bilik yang mempunyai keluasan 17 meter persegi dengan 1 katil queen. Bilik-bilik menawarkan pemandangan halaman ini mampu menampung 2 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 105 setiap malam atau harga berjimat cermat RM 190 setiap malam.

b. bilik Premier
bilik Premier luas mempunyai 5 meter persegi dengan 1 katil ratu atau 2 katil bujang. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan sehingga 2 orang dewasa. Harga yang ditawarkan iaitu, RM 214 setiap malam atau nilai yang besar RM 118 semalam.

c. Suite
Suite ini mempunyai keluasan 26 meter persegi dengan 1 katil queen dan 1 katil sofa. Bilik-bilik mempunyai pemandangan bandar boleh memuatkan 4 orang dewasa. harga yang ditawarkan iaitu RM 488 semalam.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, peti keselamatan, kemudahan membuat minuman, peti sejuk, meja tulis, kemudahan seterika, pancuran mandi, telefon, tv kabel dan wifi percuma.

16. Somerset Puteri Harbour Nusajaya

Somerset Puteri Harbour terletak di Persiaran Nusajaya Southern Puteri, Puteri Harbour, Iskandar, Puteri, Johor, 79000, Malaysia melalui nombor telefon + 607-287-1088. Di hotel 4 tingkat ini mempunyai 204 bilik tamu.

Kemudahan yang disediakan termasuk sarapan, restoran, kolam renang luar, kolam kanak-kanak, kemudahan gim, pusat perniagaan, tempahan pelancongan / tiket, perkhidmatan kereta, kemudahan dobi dan lain-lain.

Jenis bilik yang tersedia:

a. standard Studio
Standard Studio mempunyai keluasan 50 meter persegi dengan 1 katil raja. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa berharga RM 370 untuk satu malam, termasuk sarapan.

b. standard Studio, balkoni
The Standard Studior 50 meter persegi dengan 1 katil raja. Terdapat balkoni untuk berehat. Bilik ini boleh memuatkan 2 orang dewasa dengan harga RM 390 malam setiap, termasuk sarapan.

c. yang Pangsapuri
Apartment yang mempunyai keluasan 55 meter persegi dengan 1 katil raja. Layoutnya dalam bentuk bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Bilik-bilik yang dapat 2 orang dewasa mempunyai harga RM 420 untuk satu malam, termasuk sarapan.

d. pangsapuri eksklusif
Flat Exclusive mempunyai keluasan 71 meter persegi dengan 1 katil raja. Layoutnya dalam bentuk bilik tidur, ruang tamu dan ruang makan. Bilik-bilik yang dapat 2 orang dewasa mempunyai harga RM 450 untuk satu malam, termasuk sarapan.

Kemudahan yang terdapat di bilik-bilik termasuk: penyaman udara, air botol, selamat, dapur kecil, kemudahan membuat minuman, peti sejuk, dapur, ketuhar gelombang mikro, kemudahan seterika, pemain dvd, telefon, katil tambahan (bayaran tambahan), buaian bayi, tv kabel dan wifi percuma.

Tags : hotel di johor bahru dekat legoland berdekatan singapura agoda mall yang murah trivago imigrasi hello kitty land jb sentral malaysia qb queenstown jalan wong ah fook embassy enak bintang empat rekomendasi recommended rate referensi review renaissance romantik rm50 buffet ramadhan dan resort tun abdul razak rasa sayang selesa 2014 2015 kolam renang run riot trivago tripadvisor tengah traveloka terminal larkin terbaik tune thistle tampoi termurah taman daya pelangi universiti molek sentosa perling bukit indah tangkap basah tebrau terkenal termewah termahal terbaru tempah tiga yang menawarkan paket dengan strategis singapore best bagus pakej uss unik untuk kucing dijual bandar baru uda ibis islam info zoom in tropical inn abdullah ibrahim premium outlet perbatasan swimming pool pelacuran promosi peta promo pontian paragon pariss pasir gudang paling gelang patah penginapan permas jaya perkahwinan pengalaman menginap majlis pusat kota berbuka buka puasa pictures pizza list lotus lima bintang lego stulang tepi laut lunch pantai lido ksl kempas keluarga kawasan kerja kadar pasar karat kursus kahwin kosong kisah seram jawatan chef jb jpo nusa meldrum air jusco hospital harga halal hilton hotel-hotel sewa sijil granada grand sentosa continental bluewave girlfriend giant favorit city square danga bay daerah daftar durian dinner doraemon doubletree skudai 4 star amansari sekitar senai suria m suite silka ada airport apartment accor alamat area mount austin aeon attraction menara ansar bathtub makan mahal mewah menarik melayu citrus mutiara nusajaya nama nyaman naza new york no tel nombor nginep telefon nightlife booking.com bajet berhantu berjaya bulanan budget 6 bilik boutique vacancy cari central cantik cadangan custom the zon

Leave a reply "16 Hotel di Johor Bahru Murah Malaysia Dekat Legoland Hello Kitty Land Mall JB Sentral Imigrasi Singapura Agoda Trivago"

Author: