9 Senarai Bajet Hotel di Cherating Pahang Kuantan Terengganu Yang Best Murah Agoda

Cherating adalah salah satu kawasan pelancongan jika anda perlu pergi ke Malaysia. Terdapat banyak tarikan pelancong di Cherating. Anda tidak boleh datang kepada-Nya dalam satu hari. Oleh itu, anda perlu tahu penginapan di sana.

Kertas kerja ini akan membincangkan penginapan di sana. Ini adalah tumpangan kesembilan dan hotel di Cherating!

1. The Legend Cherating Beach Resort

Hotel pertama yang dibincangkan adalah The Legend Cherating Beach Resort. Hotel ini patut ke dalam kategori sebuah hotel 5 bintang ini mempunyai standard antarabangsa. Hotel ini mempunyai beberapa kategori bilik.

Bilik-bilik adalah bilik superior, deluxe, deluxe grand, suite junior, suite Cherating, suite dan legenda penthouse. Setiap bilik dibezakan dengan bilik yang luas dan kemudahan di dalamnya. The Legend Cherating Beach Resort mempunyai sebahagian daripada kemudahan atas.

Kemudahan hotel yang satu ini, restoran dan bar, kolam renang biru, kolam renang hijau, gimnasium, taman permainan kanak-kanak, tempat letak kereta dan sungai yang mengalir malas.

The Legend Cherating Beach Resort ditangani di Lot 1290, Mukim Sungai Karang, Cherating, 26080 Kuantan, Pahang, Malaysia. Telefon hotel adalah + (6) (09) 581 9818. Harga antara hotel ini adalah dari RM 161 – RM 1750 bergantung kepada bilik dan bercuti hari-hari tertentu.

2. Residence Inn Cherating

Residence Inn Cherating menjadi hotel kedua dibincangkan dalam senarai penginapan dan hotel di sini. Hotel ini disyorkan oleh bilik yang luas, kemudahan yang baik-baik saja dan kakitangan hotelnya ramah.

Hotel ini mempunyai 5 kategori bilik. Bilik-bilik berkenaan adalah deluxe, deluxe eksekutif, raja standard, twin standard dan satu bilik tidur suite. Hotel ini mempunyai beberapa kemudahannya okay.

Kemudahan dalam soalan adalah kolam renang, taman, sewa basikal, pusat kecergasan, kelab malam, kelas seni dan bilik karaoke. Residence Inn Cherating mempunyai alamat di Lot 826 Mukim Sungai Karang Kuantan, 26080 Cherating, Malaysia.

Telefon hotel adalah +60 9-581 9333. Range bilik hotel harga sewa adalah RM 260 – RM 680.

3. Sanctuary Resort

Sanctuary Resort ialah sebuah hotel di Cherating konsep pangsapuri di senarai ini. Specialty membawa keindahan alam semula jadi yang wujud dalam alam sekitar. Tempat penginapan ini dibahagikan kepada beberapa kategori pangsapuri.

Kategori adalah pangsapuri premium, pemandangan laut, dan standard. Pangsapuri ini dibahagikan lagi seluruh bilik. Bilik-bilik berkenaan adalah 2 bilik tidur dengan 2 bilik mandi, dan 3 bilik tidur dengan 3 bilik mandi.

Terdapat beberapa kemudahan baik-baik saja di Sanctuary Resort. Terdapat tempat letak kereta yang mencukupi, meja penyambut tetamu, internet, kedai cenderahati, kawalan keselamatan 24 jam, 3 restoran, kedai kopi, pasar mini, pusat perniagaan, taman permainan, perkhidmatan bilik.

Tempat untuk menukar pakaian di kawasan kolam renang, yang mandi di kolam kawasan kolam renang, bar di kawasan kolam renang, makanan ringan kedai di kawasan kolam renang, kolam kanak-kanak, kolam renang dewasa, taman permainan kanak-kanak, meja tempahan lawatan, lobi, mesyuarat, seminar dan konvensyen.

Kemudahan bankuet dan bilik mesyuarat untuk penyampaian perkhidmatan makanan dan minuman di kawasan luar pangsapuri, kereta dan perkhidmatan sewa limosin, lawatan memancing perkhidmatan dobi ping pong, tunggangan sukan air, pertukaran mata wang, bola sepak pantai, karaoke dan barbeku.

Alamat Sanctuary Resort Lot 342, Mukim Sungai Karang, 26080 Kuantan, Malaysia. Telefon Tempat peranginan ini +60 9-581 9559. Harga pangsapuri di resort ini adalah 490 RM – 900 RM.

4. Casa Point

Casa titik adalah villa hotel konsep dalam senarai ini. Casa titik datang dengan konsep vila keluarga. Casa Point mempunyai tujuh kategori bilik. Kategori bilik di Casa titik adalah suite king, queen suite, keluarga, Perdana Menteri, deluxe, standard, dan bilik-bilik untuk pelancong yang kurang upaya.

Selain menawarkan bilik Casa titik juga membolehkan pelancong menyewa sebuah vila. Casa titik mempunyai kemudahan atas. Kemudahan Casa titik yang merupakan ruang makan dengan pantri, bilik bacaan, kolam dewasa.

Kolam kanak-kanak, jakuzi, internet, tv kabel, meja biliard, meja foosball, papan permainan, buku dan majalah, karaoke, livery stabil, dibawa melawat ke tapak pembiakan kura-kura, lawatan memancing, urutan tradisional dan kelas seni batik.

Alamat mata Casa terletak di Lot 27105, Jalan Kuantan-Kemaman, Sg. Baging, Mukim Sg. Karang, 26080 Kuantan, Pahang, Malaysia. Telefon Casa titik adalah +60 19 938 9620 atau 60 9581 9284. Pelbagai harga sewa Casa mata setiap bilik 220 RM – 550 RM.

5. Holiday Villa Beach Resort Cherating

Holiday Villa Beach Resort Cherating adalah hotel pangsapuri konsep di Cherating. Holiday Villa Beach Resort Cherating mempunyai tiga kategori pangsapuri. Kategori ini adalah Capital Wing, Palace Wing dan Suite Keluarga.

Capital Wing mempunyai ruang yang dikenali sebagai bilik deluxe. Walaupun Palace Wing mempunyai ruang yang dikenali sebagai bilik superior dan villa taman. Kemudahan yang menyokong Holiday Villa Beach Resort Cherating cukup banyak.

Kemudahan boleh makan, bankuet dan ruang mesyuarat, spa, tempat perkahwinan, internet, kolam kanak-kanak, kolam renang dewasa, jakuzi, sauna, gelanggang tenis, pusat kecergasan dan tempat letak kereta.

Alamat Holiday Villa Beach Resort Cherating adalah Lot 1303, Mukim Sungai Karang, 26080 Kuantan, Pahang Darul Makmur, Malaysia. Telefon Holiday Villa Beach Resort Cherating adalah (609) -581 9500 Julat kadar sewa di Cherating Holiday Villa Beach Resort ialah 270 RM – 620 RM.

6. Pavilion Eastern Boutique Resort and Spa Cherating

Eastern Pavilion Boutique Resort and Spa Cherating adalah hotelyang mempunyai sebuah vila konsep dalam bidang Cherating. Inapan pinggir spa perdana memberi keutamaan. Inapan pinggir ini telah disyorkan oleh keadaan villa, kolam renang, dan makanan yang disediakan di sana.

Keadaan bilik terdapat luas dan bersih. Perabot di dalam bilik sebuah negara biasa Malaysia. Kolam renang dalam keadaan baik dan bersih. Makanan yang baik pada harga yang berpatutan.

Alamat Eastern Pavilion Boutique Resort and Spa Cherating ialah Lot 1303, Mukim Sungai Karang, Cherating 26080, Malaysia. Telefon Pavilion Eastern Boutique Resort and Spa Cherating adalah +60 9-581 9500. Lingkungan kadar sewa bilik Eastern Pavilion Boutique Resort and Spa Cherating adalah RM 840 – RM 1090.

7. Suria Beach Resort Cherating

Suria Cherating Beach Resort adalah hotel dengan standard antarabangsa yang wujud di Cherating. Hotel ini mempunyai cawangan di Johor Bahru, Hot Spring, Janda Baik, Terengganu dan juga London. Di Cherating, hotel ini menawarkan beberapa kategori bilik.

Kategori adalah pandangan yang lebih tinggi taman, pemandangan laut deluxe, laut teres pandangan, pandangan teres taman, dan suria suite. Kemudahan sedia ada di hotel ini adalah tempat makan, tempat perkahwinan, kolam renang, karaoke, taman permainan kanak-kanak dan tempat letak kereta.

Alamat Suria Cherating Beach Resort 532, Jln Kuantan – Kemaman, 26080 Kuantan, Pahang, Malaysia. Telefon Suria Cherating Beach Resort adalah +60 9-581 9898. Lingkungan kadar sewa di Suria Cherating Beach Resort adalah 170 RM – 285 RM.

8. Eastana Pantai Cherating Resort

Eastana Cherating Beach Resort ialah sebuah hotel di kategori 2 di Cherating. Hotel yang satu ini dalam masa lebih kurang 45 minit dari lapangan terbang Kuantan dengan kereta. Jarak dari bandar Cherating hanya 10 minit berjalan kaki.

Lokasi hotel ini berhampiran dengan bakau dan taman. Hotel ini mempunyai bilik-bilik yang dilengkapi dengan penyaman udara, TV, tandas dan peti sejuk. Bilik mandi dilengkapi dengan pengering rambut dan pancuran mandian.

Hotel ini menawarkan pelbagai kemudahan di pusat spa yang mengandungi jakuzi dan sauna, restoran, pusat perniagaan dengan fotokopi, tunggangan kanu, menunggang menyelam, internet dan ruang letak kereta.

Alamat Eastana Cherating Beach Resort terletak di Lot 1/772 Pantai Cherating, Cherating 26080, Malaysia. Telefon Eastana Cherating Beach Resort adalah +60 9-581 9378. sewa Range tidur di Eastana Cherating Beach Resort adalah 192 RM – 242 RM.

9. Cherating Bayview Resort

Cherating Bayview Resort adalah sebuah hotel yang mempunyai kadar yang tetap setiap bilik di Cherating. Bilik dibahagikan kepada empat kategori. pandangan Deluxe laut, pemandangan laut standard, pemandangan kolam renang standard dan satu kategori view bilik kolam keluarga.

Kemudahan sedia ada di hotel termasuk restoran, kolam kanak-kanak, kolam renang dewasa, internet, dart, ping pong, bola tampar pantai, dan tempat letak kereta.

Alamat Cherating Bayview Resort di Lot 367, Kampung Cherating Lama, 26080 Balok, Pahang, Malaysia. Telefon Cherating Bayview Resort adalah +60 9-581 9248. Julat harga dari 160 Bayview Resort Cherating RM – 220 RM.

Bahawa dia adalah 9 Lodgement dan hotel di Cherating. maklumat Semoga berguna!

Tags : Hotel di cherating yang best pahang kuantan agoda terengganu senarai murah bajet pantai sekitar pulau area berhantu dan resort terbaik menarik budget paling harga legend no telefon booking apartment pakej suria apa mana chalet penginapan nombor 3 bintang salesa sekitar

Leave a reply "9 Senarai Bajet Hotel di Cherating Pahang Kuantan Terengganu Yang Best Murah Agoda"

Author: 
    No related post!